IJsbaan De Westfries in Hoorn weer open

Algemeen
IJsbaan De Westfries is er weer klaar voor om er samen met de bezoekers een fantastisch ijsseizoen van te maken.
IJsbaan De Westfries is er weer klaar voor om er samen met de bezoekers een fantastisch ijsseizoen van te maken. Foto: archief vincentdevriesfoto.nl

HOORN - Goed nieuws! IJsbaan De Westfries heeft zaterdag 1 oktober de deuren weer geopend. Ondanks deze moeilijke periode is het Optisport in samenwerking met de gemeente Hoorn toch gelukt om ervoor te zorgen dat iedereen dit seizoen kan komen schaatsen. 

Deze zomer is De Westfries overgegaan op een nieuw kassasysteem. Dit betekent dat alle rittenkaarthouders, voorafgaand aan hun eerste bezoek bij de IJsbaan, met hun huidige pas langs de receptie moeten komen. Bij de receptie wordt gevraagd naar een e-mailadres en dan krijg je direct het nieuwe pasje mee met het openstaande tegoed erop. Naast het vernieuwde kassasysteem heeft de ijsbaan sinds dit jaar ook nieuwe tourniquets. Dat betekent dat iedereen die komt schaatsen door de poortjes naar binnen gaat. Ook op de losse kaartjes vind je een QR-code waarmee je door het tourniquet kan.

IJsbaan De Westfries is er weer klaar voor om er samen met de bezoekers een fantastisch ijsseizoen van te maken. Kijk op de website voor de openingstijden: www.optisport.nl/de-westfries-hoorn .