Koningsdag in Blokker 2024: het programma

Cultuur
Altijd gezelligheid op het Beursplein op Koningsdag.
Altijd gezelligheid op het Beursplein op Koningsdag. Foto: aangeleverd

BLOKKER - Ook in Blokker wordt zaterdag 27 april 2024 weer Koningsdag gevierd. De festiviteiten zijn met name gericht op kinderen.

Koningsdag in Blokker 2024

Om 9.00 uur begint de vrijmarkt, speciaal voor kinderen. Om 10.00 uur wordt het Koningsdagfeest officieel geopend door burgemeester Jan Nieuwenburg. Daarna, om 10.15 uur, beginnen de activiteiten op het Beursplein. Er staat een zweefmolen, kindertrein, draaimolen en supersurvivalbaan. Kinderen kunnen zich ook uitleven op de bungee-trampoline. De activiteiten op het plein stoppen om 15.15 uur. De vrijmarkt stopt om 16.00 uur. Daarna volgt in Het Gouden Hoofd een gezellige middag.

De Oranjevereniging heeft verschillende attracties gehuurd. Bij de kraam van de vereniging zijn polsbandjes te koop voor twee euro per stuk. Met dit polsbandje kunnen de kinderen vrij gebruik maken van alle attracties op het Beursplein.

Vrijwilligers gezocht

De Oranjevereniging is met spoed op zoek naar nieuwe bestuursleden. De vereniging organiseert onder meer Koningsdag, Huttenbouw en het Sinterklaasfeest. Lijkt het je leuk om het bestuur te versterken? Bel dan naar Ton Steen: 06-18957422. Wie wil helpen op Koningsdag? Ook dan zijn nog vrijwilligers nodig, zoals bij de verkoop van koffie/thee en snoep.