Beleef Koningsdag 2024 bij de Westfriezen in Zwaag

Nieuws
Genoeg te doen op Koningsdag bij de Westfriezen in Zwaag.
Genoeg te doen op Koningsdag bij de Westfriezen in Zwaag. Foto: Siem Besseling

ZWAAG - Met een oranje fietsparade, sport- en spelactiviteiten en Zwaag Got Talent is het terrein van de Westfriezen de plek in Zwaag waar je moet zijn op Koningsdag!

Koningsdag Zwaag 2024

Om 13.30 uur start de kleurrijke fietsparade in Zwaag voor kinderen tot en met groep 8. Versier je fiets oranje, rood, wit en blauw of maak er een echte koninklijke fiets van; alles mag! Ook dit jaar kun je een fantastische medaille winnen.

Daarna, vanaf 14.00 uur, kunnen de kinderen zich vermaken op het terrein van de Westfriezen met spelletjes, springkussens en heerlijke versnaperingen. Iedereen tot en met groep 3 kan terecht op het handbalveld. Hier kun je geschminkt worden, eendjes vangen, springen op een luchtkussen en nog veel meer! Alle kinderen vanaf groep 4 kunnen terecht op en rond het A-veld. Hier kun je onder andere genieten van een bungee(run), Wack a Mole en Trekrodeo Haai. Op vertoon van je consumptiekaart kun je op het handbalveld allerlei lekkers krijgen. Nieuw dit jaar is ‘Zwaag Got Talent’, dat begint om 14.30 uur. Net als de playbackshow van voorgaande jaren wordt dit ook weer een publiekstrekker met fantastische acts. Kun jij goed dansen, zingen, een muziekinstrument bespelen of heb je een heel ander talent? Geef je op via www.koningsdagzwaag.nl en maak kans op een mooie prijs! 

Kinderen die mee willen doen met de fietsparade en sport & spel (inclusief consumptiekaart), betalen bij inschrijving tot en met 17 april helemaal niets. Inschrijven kan ook weer via www.koningsdagzwaag.nl . De consumptiekaarten en fietsnummers kunnen op 23 en 25 april tussen 19.00 en 20.30 uur in de kantine van Westfriezen worden opgehaald. Ben je vergeten de consumptiekaart op te halen? Dan kun je op Koningsdag nog kopen voor drie euro.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@koningsdagzwaag.nl . Adres Westfriezen: Wilhelminastraat 11 in Zwaag.