Deze bekende Horinees doet mee aan Wie is de Mol 2024!

Nieuws
Rosario Mussendijk doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2024.
Rosario Mussendijk doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2024. (Foto: Rodi Media)

HOORN - De kandidaten voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol zijn bekend! In het nieuwe seizoen doet ook een Horinees mee.

Rosario Mussendijk

Rosario Mussendijk (26), ook wel bekend als sor, is een muzikale artiest, producer, componist, dirigent, rapper, singer-songwriter en toetsenist. Rosario Mussendijk is geboren in Hoorn op 22 september 1996. Mussendijk mag zichzelf dus Horinees noemen, maar groeide het grootste deel van zijn jeugd op in Suriname en Amsterdam Zuid-Oost. Desondanks zal Rosario Mussendijk Hoorn vertegenwoordigen in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol!

sor

Als artiest staat sor onder contract bij het platenlabel Noah’s Ark, waar ook onder andere Kraantje Pappie, Bizzey en S10 onder contract staan. In 2019 werd sor geconfronteerd met gehoorverlies, wat hem noodzaakte om op een nog creatievere manier te werken met muziek. Het gebruik van synthesizers bood bijvoorbeeld een oplossing. Sor heeft vorig jaar meegedaan aan het programma Maestro van de KRO-NCRV, waar hij er in de finale met de winst vandoor wist te gaan. Gaat dat hem ook lukken in Wie is de Mol? Of... is sor zelf de Mol? Vanaf waarschijnlijk zaterdag 6 januari 2024 om 20.30 op NPO 1 kunnen we gaan uitzoeken wie de Mol is!