Battle4Life in Hoorn: water, hindernissen en lol

Nieuws
Bij de Battle4Life gaat om het meedoen, om samenwerken en om met elkaar een avontuur te beleven.
Bij de Battle4Life gaat om het meedoen, om samenwerken en om met elkaar een avontuur te beleven. Foto's: aangeleverd

HOORN - De zevende editie van de Battle4Life vindt donderdag 9 mei - Hemelvaartsdag - plaats. De Battle4Life is een sponsor obstacle run, georganiseerd door vrijwilligers, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Pisa | Centrum voor leven met en na kanker. 

Er zijn verschillende runs waar je aan mee kunt doen. Zo is er een Heddes Family Run en een Berend Botje Kids Run, maar je kunt je ook opgeven met je collega’s als Bedrijventeam en natuurlijk kan je ook individueel meedoen. Dit jaar is er geen aparte scholendag vanwege de meivakantie. De scholieren kunnen dit jaar aansluiten op 9 mei.

Samen obstakels nemen

Obstacle runs zijn (hard)loopevenementen waarbij het niet alleen gaat om het (hard)lopen, maar ook om het nemen van obstakels. Wanneer je zelf of een naaste kanker krijgt of (net) achter de rug heeft, zijn er ook vele obstakels die genomen moeten worden. Samen sta je hierbij sterk, samen ga je voor het leven. Zo ook bij de Battle4Life. Je helpt elkaar om de obstakels te nemen, je doet het sámen en tijd wordt tijdens deze obstacle run niet gemeten. Het gaat om het meedoen, om samenwerken en om met elkaar een avontuur te beleven.


Durf jij de uitdaging aan?

De start en finish zijn bij Oranje Buiten. Het parcours loopt grotendeels door en langs het Julianapark en er zijn ruim 25 obstakels opgenomen in het parcours. “Vorig jaar was het geweldig. Er hing een goede sfeer en iedereen hielp elkaar. Ook de inzet van vrijwilligers was super op deze dag”, aldus een deelnemer. Meedoen aan de obstakelrun Battle4Life is er eentje voor op je bucketlist. Een dag vol water, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Doordat Hemelvaartsdag dit jaar in de vakantie valt is er nog steeds ruimte om je in te schrijven! Via de website kan je tot 4 mei 23.59 uur inschrijven. Daarna kan je op de dag zelf inschrijven. De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om dit evenement tot een succes te maken. Inschrijven en aanmelden als vrijwilliger kan via de website: https://www.battle4life.nl . Onder de vrijwilligers worden verschillende cadeaubonnen verloot. 

Over Pisa | Centrum voor leven met en na kanker

Pisa in Hoorn biedt mensen in Westfriesland die kanker hebben, hun naasten en hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kunt er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten.