Isero opent nieuwe vestiging in Zwaag

Partnerbijdrage
Isero in Zwaag: meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar.
Isero in Zwaag: meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Foto: aangeleverd

ZWAAG - De gespecialiseerde ijzerwarengroothandel Isero heeft maandag 19 februari een nieuwe vestiging op De Corantijn 77 in Zwaag geopend. Dit is de 72e Isero-vestiging binnen het totaal 126 tellende Grafton Holding Netherlands vestigingen netwerk.

Partnerbijdrage dossier

De nieuwe groothandelsvestiging heeft een ruim assortiment hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor bouwprofessionals, onderhoudsbedrijven en technische diensten. Het team staat vanaf 19 februari vijf dagen per week klaar voor de klant, met een breed en diep assortiment direct beschikbaar op locatie en meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar.

Bert Bunschoten, algemeen directeur Isero B.V., vertelt: “De uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Isero en sluit aan bij onze op groei gerichte strategie. Met een vestiging in Zwaag kunnen wij onze service en dienstverlening in de regio Westfriesland nog beter uitvoeren.” Debbie Kooijenga, vestigingsleider Isero Zwaag, vult aan: “Met een extra verkooppunt in Zwaag zitten we nu ook in deze regio dichter bij de klant. We verwachten met onze vakkundige medewerkers, uitgebreide assortiment en grote voorraad de lokale bouw-, onderhouds- en technische diensten optimaal van dienst te kunnen zijn.”

De vestiging aan De Corantijn 77 in Zwaag is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur en bereikbaar op telefoonnummer 0229-745240, per Whatsapp via 085-0666888, per e-mail via zwaag@isero.nl of kijk op www.isero.nl .