Kunst in de Kerk winterexpositie in Hensbroeker kerk

Cultuur
Een kleurrijk geheel.
Een kleurrijk geheel. (Foto: aangeleverd)

In de Hensbroeker kerk wordt door Kunst in de Kerk op 23, 24, 25 en 26 december een winterexpositie gehouden voor kunstminnend publiek. 

De kunstenaars:

Romee Kanis toont prachtige figuratieve bronzen beelden. Haar werk is te vinden in gerenommeerde galerieën, maar ook in Hensbroek.

Beatrix Smit maakt keramische beelden: onder andere geinige honden in steengoed. Ook Hensbroekse Bastards zitten straks op een rij, oude mannetjes en vrouwtjes. Daar wordt een bezoeker vrolijk van.

Marijke in den Bosch is gespecialiseerd in wachters en dikbilletjes. Dat kan van klein tot zeer groot zijn. In de kerk toont ze van alles.

Dominiek Steinmeijer heeft een nieuwe collectie titanium sieraden mee. Prachtig van vorm en kleur. Titanium is heel licht, dus heel draagbaar.

Roland van den Heuvel studeerde aan de Rietveld Academie. Hij schildert zijn eigen werkelijkheid die zich voortbeweegt tussen figuratie en abstractie.

Kitty Meijering heeft een nieuwe collectie schilderijen mee in verschillende thema’s (portretten, dansers, kinderen). Ze schildert met acryl.

Jannie van der Wel vind het een uitdaging om te experimenteren met diverse stooktechnieken. Ze komt met steengoed en raku gestookt keramiek.

Lida Dijkstra is de vaste exposant van Kunst in de Kerk, voor haar is het een thuisexpositie. Ze toont nieuwe glasobjecten, staand en hangend aan de wand. Altijd kleurrijk en vrolijk. Er staan ook glazen kerstboompjes tijdens deze expositie.

Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Kunst in de Kerk, Kerkweg 2 in Hensbroek.

De expositie is gratis te bezichtigen. Meer informatie: www.kunstindekerk.com of via Lida Dijkstra, tel. 06-20571436.

Kom de kleine bewonderen in de Hensbroeker kerk.