Marcel Neuvel wordt nieuwe hoofdtrainer bij S.C. Dynamo

Nieuws
Afgelopen week vond het officiële tekenmoment plaats, waarbij Marcel en S.C. Dynamo een contract voor één seizoen hebben ondertekend.
Afgelopen week vond het officiële tekenmoment plaats, waarbij Marcel en S.C. Dynamo een contract voor één seizoen hebben ondertekend. (Foto: aangeleverd)

URSEM - Marcel Neuvel wordt met ingang van het seizoen 2024/2025 de nieuwe hoofdtrainer voor handbal bij S.C. Dynamo. Hij zal voornamelijk de selectie van dames 1 gaan trainen en daarnaast ook de A-jeugd onder zijn hoede nemen.

Marcel komt uit Grootebroek en is momenteel trainer van de damesselectie van Westfriezen, die spelen in de hoofdklasse. Het komende seizoen betekent een nieuwe uitdaging voor de dames van S.C. Dynamo, aangezien zij voor het eerst in de eerste klasse zullen spelen. Met Marcel als trainer is er vertrouwen dat de dames het ver kunnen schoppen. Afgelopen week vond het officiële tekenmoment plaats, waarbij Marcel en S.C. Dynamo een contract voor één seizoen hebben ondertekend, met de intentie om deze samenwerking voor te zetten.

De tekst gaat door onder de afbeelding.


S.C. Dynamo is verheugd met de komst van Marcel Neuvel. - (Foto: aangeleverd)

Hoofdtrainer Richard Weel stopt na twee succesvolle jaren, waarin zowel het kampioenschap in de tweede klasse als de beker zijn behaald. Voor deze prachtige prestaties wordt Richard enorm bedankt.