Kermis De Goorn 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in De Goorn komt er weer aan!
De kermis in De Goorn komt er weer aan! (Foto: Aangeleverd)

DE GOORN - De kermis is vanaf vrijdag 12 april 2024 weer terug in De Goorn! Op de Pieter Grootstraat worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis De Goorn 2024.

Kermis De Goorn 2024

Van 12 april tot en met 15 april 2024 is het weer tijd voor kermis De Goorn! De jaarlijkse kermis in De Goorn belooft vier dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp, vooral de Pieter Grootstraat en Zaal Dolleburg, worden weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van de spannende zweefmolen of liever geniet van een suikerspin, de kermis in De Goorn is voor iedereen!

Openingstijden

De kermis in De Goorn is geopend van vrijdag 12 april t/m maandag 15 april 2024. Het feest van kermis De Goorn gaat ook dit jaar weer ouderwets plaatsvinden in Zaal Dolleburg! Wie er allemaal komen optreden is nog niet bekend, maar natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

Attracties

De kermis in De Goorn biedt een aantal attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Zo heb je bijvoorbeeld de altijd gezellige zweefmolen en schiettent. Maar ook voor de echte kleintjes zijn er leuke attracties.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en churros. Kortom, er is voor ieder wat wils op de Kermis De Goorn!