Koningsdag Landsmeer 2024: dit is er te doen!

Uitgaan
Er is genoeg te beleven tijdens Koningsdag in de gemeente Landsmeer.
Er is genoeg te beleven tijdens Koningsdag in de gemeente Landsmeer. (Foto: Adobe Stock)

LANDSMEER - Het is al bijna zover: Koningsdag 2024 komt er weer aan! Maar wat is er in Landsmeer te doen op Koningsdag 2024? We vertellen het je in dit artikel!

Koningsdag Landsmeer 2024

Landsmeer maakt zich op voor een spetterende Koningsdag 2024! Op 27 april transformeert het Raadhuisplein tot een bruisend feestterrein. Dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag en nacht te worden, met een mix van live muziek, heerlijk eten, en een gezellige sfeer. Wat kun je verwachten? Dit is de planning van Koningsdag Landsmeer 2024:

  • Mega Feesttent: De vertrouwde feesttent staat klaar om iedereen te verwelkomen. Dans, zing en geniet van de muziek!
  • Artiesten: Onder andere Het Feestteam, Wesley Klein en ABBA Vibes zullen het podium betreden en de boel op stelten zetten.
  • De 3 Sprong: Vanaf 08.00 uur ‘s ochtends opent De 3 Sprong haar deuren. Kom langs voor een gezellig ontbijt of een vroege borrel.
  • Buitenbar en Terras: Vanaf 12.00 uur kun je terecht bij de buitenbar voor verfrissende drankjes en hapjes. Op het terras draait een DJ live muziek tot 16.00 uur.
  • Feesttent: Om 16.00 uur gaat de feesttent officieel open! Gratis toegang voor alle leeftijden. Laat het feest beginnen!


Het programma tijdens Koningsdag Landsmeer 2024. Afbeelding: Café De 3 Sprong

Vrijmarkt

Tijdens de Koningsdag in Landsmeer is er ook weer een drukbezochte vrijmarkt van 06.00 uur tot 14.00 uur. Dit jaar zal het vrijmarktterrein voor het eerst worden uitgebreid tot aan de afslag naar de Dr. Martin Luther Kingstraat. Een mooie gelegenheid voor velen om spullen te verkopen. Informatie over de spelregels kunt je lezen op de website van gemeente Landsmeer.

Kermis Landsmeer 2024

De kermis in Landsmeer valt tegelijk met Koningsdag. Dat betekent dubbel feest! De kermis in Landsmeer is namelijk van 26 april t/m 1 mei 2024. De kermis is waarschijnlijk net als vorig jaar geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Gedurende de kermis kunnen er geen auto’s geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de Sportlaan. Meer informatie over de kermis? Lees het artikel hieronder.

Koningsnacht Landsmeer 2024

De avond voor Koningsdag wordt minstens zo spectaculair. Op 26 april, Koningsnacht, kun je vanaf 20.00 uur in De 3 Sprong in Landsmeer losgaan op de beats van onder andere QUINCY en Joey Nicolay. Tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link. Wees er snel bij, want het belooft een knalfeest te worden!

Voor Koningsnacht Landsmeer betaal je een entree van 12,50 euro per persoon. Wil je met een groep vrienden komen? Haal dan 8 kaarten voor 80 euro totaal. Mis dit feest niet en vier samen met ons de verjaardag van onze koning!


Het programma tijdens Koningsnacht Landsmeer 2024. Afbeelding: Café De 3 Sprong