Jumping Maassluis 2022

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Ook dit jaar staat het Hemelvaartweekeind weer in het teken van de paardensport bij Manage Middenhof. Voor de zestiende maal op rij is het terrein van Manege Middenhof aan de Zuidbuurt nr. 8 in Maassluis het toneel van het grootste springsportevenement van de regio: Jumping Maassluis. 

Niet alleen regionale, maar ook landelijke toppers, strijden om de eer, met als klapstuk de finale op zondagmiddag. Van woensdag 25 mei t/m zondag 29 mei is het voor een ieder die de paardensport een warm hart toedraagt goed toeven aan de Zuidbuurt in Maassluis. Het complete programma is te vinden op www.jumpingmaassluis.nl. Toegang is gratis.

Op donderdagmiddag rond het middaguur staat een demonstratie gepland van niemand minder dan regerend Nederlands kampioen vierspanrijden Koos de Ronde. Voorafgaand aan deze demonstratie zullen de prijzen van het ochtendprogramma worden uitgereikt door de burgemeester van Maassluis.

Naast de sportieve strijd is er volop entertainment. Voor de kinderen is er een gevarieerd animatieprogramma en onder het genot van een hapje en een drankje is er vanaf het dakterras een uitzicht over de wedstrijdringen. Ook zijn er diverse kraampjes met verschillende producten.