Cabrio’s en exclusieve auto’s gezocht voor de Auto Tafel Toertocht

Nieuws
De Auto Tafel Toertocht vindt plaats op 1 juli.
De Auto Tafel Toertocht vindt plaats op 1 juli. (Foto: RT 149)

Op zaterdag 1 juli staat het cabrio-evenement van De Ronde Tafel 149 gepland: de Auto Tafel Toertocht. Deze speciale rit is bedoeld voor mensen met een (verstandelijke) beperking; het doel is om hen een fantastische dag te bezorgen.

Maar niet alleen voor de deelnemers is dit evenement geweldig, ook bezitters van cabrio’s en exclusieve auto’s zullen er veel plezier aan beleven om mee te rijden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd, alleen tijd. Ervaring is niet vereist om deel te nemen aan deze toertocht.

Interesse?

Heeft u een cabrio (of een exclusieve auto) in uw bezit, of kent u iemand met een cabrio en lijkt het u leuk om deel te nemen aan dit succesvolle evenement? Neem dan  contact met via info@rt149.nl.

De route

De toertocht bestaat uit twee etappes, met een uur pauze voor een lunch. De eerste etappe start om 10.30 uur vanaf Kraanverhuur Boekestijn, Maassluiseweg 1 in Maasland. Deelnemers zullen hier om 10.00 uur aanwezig moeten zijn. Na de lunch wordt de tweede etappe vervolgd en deze eindigt rond 15.00 uur, op dezelfde locatie.

De dag zal worden afgesloten met een hapje en een drankje, een passende afsluiting van wat ongetwijfeld een schitterende dag zal zijn!

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.rt149.nl/att.