27e M.S.V.’71 Megaweek geweldig verlopen

Nieuws
Feest in de tent tijdens de OranjeParty.
Feest in de tent tijdens de OranjeParty. (Foto: MSV)

Van donderdag 18 april tot en met zondag 28 april stond de tent er weer bij M.S.V.’71. Elf dagen vrijwillig sjouwen voor de gezellige feestweek van de voetbalvereniging uit de Steendijkpolder. Qua lengte hoogstwaarschijnlijk uniek in ons land.

Tent opbouw en afbreken, munt- en drankverkoop, sponsors werven, werken in de garderobe of snackwagen, schoonmaken, eten verzorgen en helpen bij de spelletjes op Koningsdag etc., het kon allemaal niet op. En dat allemaal met veel plezier en enthousiasme; een mega staaltje clubliefde. Een dikke week feest voor jong en oud met vele vrolijke gezichten; dankzij vele vrijwilligers en sponsors! Met een volledig uitverkochte Nacht van M.S.V.’71en OranjeParty tot een leuke PubQuiz en sfeervolle Sponsoravond en een volle Kindermiddag en Bingo en een drukbezochte Koningsdag als feestelijke afsluiter.

“Wat een fanatische prestatie; waar een kleine club groot in kan zijn! Met mooie optredens van o.a. John West, Emma Heesters en Jan Boskamp in de tent was het supergaaf! Met vele positieve en leuke berichten van bezoekers, sponsors, vrijwilligers en wethouders tot gevolg”, aldus M.S.V’71. Inmiddels is het Megaweek circus bij M.S.V.’71 weer opgeruimd en kan er met trots worden teruggekeken op een geslaagde 27e editie. “Met grote dank aan alle Megaweek vrijwilligers voor hun inzet en sponsors voor hun grote steun. Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen en kunnen doen. Voor alle M.S.V.’71 en Megaweek vrijwilligers staat zaterdag 8 juni een heerlijke BBQ gepland als dank. Dus noteer deze dag alvast.”