D&D Infrarood-Studio Maasland van start

Partnerbijdrage
Bij D&D Infrarood-studio doen we een beroep op therapeutische infrarood.
Bij D&D Infrarood-studio doen we een beroep op therapeutische infrarood. (Foto: D&D)

Op 9 maart jl. was het eindelijk zover! Na een intensieve voorbereiding gingen de deuren van D&D Infrarood-Studio Maasland aan de Kerkweg 1 open.

Vanaf 9.00 uur kwamen alle potentiële klanten, vrienden een familie een kijkje nemen in onze studio. De één aangetrokken door de advertentie in Nieuwsblad Maassluis (de Schakel), de ander had zijn weg gevonden via social media. Gewapend met vijf kanjers van meiden (en John) zijn we in staat geweest om alle vragen te beantwoorden en ook de inschrijvingen te borgen.
Over de hele dag heen was het “gezellig” druk en werd er genoten van een (gezond) hapje en een drankje. John wilde lekker stroopwafels halen voor bij de koffie maar Anita vond dat niet zo’n goed plan. Je bent tenslotte bezig met gezondheid en daar kwamen de “zelfgemaakte” gezonde pindarotsjes op tafel.
Het was echt een fantastische dag en we zijn ook echt enorm verwend met bloemen en andere cadeaus! We willen een ieder bedanken die onze mooie studio heeft bezocht en voor iedereen die nog niet is geweest geldt: Wil je advies over Bodytec, Infraroodtraining, voeding/afslanken of massage; kom dan gezellig langs voor een gratis advies of gratis proefles.

Therapeutische infrarood

Bij D&D Infrarood-studio doen we een beroep op therapeutische infrarood om jouw welzijn een boost te geven! In onze studio werken wij met professionele apparatuur en ben je verzekerd van goede begeleiding om je persoonlijke doelen te realiseren.  

Verzekerd van goede begeleiding om je doelen te realiseren

Wij werken op maat en naar jouw wensen, aan de hand van jouw verhaal helpen we je bij het samenstellen van een persoonlijk plan. 

Je kunt hier terecht wanneer je bijvoorbeeld last hebt van artrose, reuma of fibromyalgie. Maar ook wanneer er sprake is van een verstoord immuun systeem, een te lage stofwisseling, slechte nachtrust of overtollig vet. 

Kijk voor meer informatie over D&D Infrarood-Studio Maasland op www.ddinfraroodstudio.nl

Sportieve groetjes,

John en Anita Dijkshoorn

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding