Kofferbakmarkt Rotary Koggenland in dorpsbos Avenhorn

Algemeen
De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Het Vergeten Kind.
De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Het Vergeten Kind. Foto: aangeleverd

AVENHORN - Rotary Koggenland organiseert zondag 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Het Vergeten Kind. 

Er is groot uitgepakt met een loterij waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn, gesponsord door lokale ondernemers. Een lot is verkrijgbaar voor 2,50 euro. 

Wat kunnen bezoekers verwachten tijdens de Rotary Kofferbakmarkt? ‘Gewoon’ een ouderwets gezellige en sfeervolle markt op de laatste zondag van de zomervakantie. Tevens een prima gelegenheid om met vrienden, buren en familie de vakantieverhalen uit te wisselen op het horecaplein. Er is muziek, er zijn vele ‘marktkooplieden’ en er zijn hapjes en drankjes. Er wordt lekkere patat gebakken en er zijn broodjes hamburger verkrijgbaar. Ook hiermee steun je het goede doel. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op het springkussen en met de kinderspelletjes. De brandweer is aanwezig met een spectaculaire demo. 

Kortom: ruim de zolder, garage, schuur of het huis op en kom met je spullen naar de Rotary Kofferbakmarkt of loop langs de aangeboden spullen om te zien of er wat voor je tussen zit. De toegang is gratis. Wie een kraam wil huren, kan een mailtje sturen naar info@rotarykoggenland.nl . Kijk voor meer informatie op https://kofferbakmarktkoggenland.nl en www.facebook.com/rotarykoggenland/ .