Inschrijven Hubo Kaagloop in Wervershoof alleen online

Algemeen
Inschrijven kan alleen via de website!
Inschrijven kan alleen via de website! (Foto: aangeleverd)

De inschrijving voor de 34e Hubo Kaagloop in Wervershoof is geopend. Belangstellenden kunnen zondag 29 januari weer meedoen op een volledig hard parcours langs de dijk en door het dorp.

Volwassenen kiezen tussen de 5 en 10 kilometer. Het startschot luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland nabij sportpark De Westrand in Wervershoof. De organisatie heeft wat veranderingen doorgevoerd om het de deelnemers naar hun zin te maken, namelijk: online tijdregistratie; een mooie VVW kantine en kleedkamers; sportmasseurs; een top speaker;  een aandenken en vele (gratis) actiefoto’s.

Kinderloop

Maak er een echte familiedag van en doe mee aan de kinderloop. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met de kinderopvang en verschillende regionale basisscholen. Na een gezamenlijke warming up wordt in groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10.00 uur en voor ieder kind is er een medaille en voor de winnaars een mooie beker.

Samen sporten

“Bij de laatste edities zagen we dat er een steeds groter aantal regionale (sub)toppers deelnemen aan de wedstrijdloop. Mooi om te zien maar we hebben ook de intentie er een mooie sportieve familiedag van te maken. In combinatie met de kinderloop zien we steeds vaker dat het hele gezin, collega´s of verschillende familieleden met elkaar lopen,” aldus Nic Schouten, de kersverse voorzitter van IJsclub De Noord die deze loop organiseert, samen met Runnersworld Hoorn.

Inschrijving

Meedoen met de Hubo Kaagloop? Inschrijven kan via https://kaagloop.nl/inschrijven/ . Meedoen kost 10 euro en voor de kinderloop 2,50. 

Deelnemen kan alleen door via de website in te schrijven. Het is niet mogelijk om op de dag zelf, in de kantine, in te schrijven.

Alle overige informatie en praktische zaken zijn ook op de website te vinden. 

Het parcours van de Hubo Kaagloop is verhard en loopt door Wervershoof en langs de dijk.