Gemeenschapsveiling in Cultura Andijk

Nieuws
V.l.n.r. Riet van der Thiel (secretaris), Koen den Hartog (voorzitter), Stefan Stroet (penningmeester), Mirjam Peerdeman Manshanden, Ellen Nelen, Diana Nelen, Gerard Ooteman. Zittend: Chris Schuitemaker.
V.l.n.r. Riet van der Thiel (secretaris), Koen den Hartog (voorzitter), Stefan Stroet (penningmeester), Mirjam Peerdeman Manshanden, Ellen Nelen, Diana Nelen, Gerard Ooteman. Zittend: Chris Schuitemaker. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - De 59e Gemeenschapsveiling van Cultura vindt zaterdag 20 april plaats. De organisatie is verheugd om een goed gevulde catalogus te presenteren met een gevarieerd aanbod van kavels, aangeboden door bewoners en ondernemers uit Andijk.

De aanwezigen kunnen onder meer bieden voor een geheel verzorgde biljart- of kolfavond, kroegentocht door Andijk, fietspuzzeltocht, Pirate game met ribtocht, speciaalbieravond en workshops, om slechts een kleine greep te noemen. 

Kinderveiling

De zaal opent om 19.00 uur, waar gasten worden verwelkomd met koffie of thee en wat lekkers. De veiling voor de kinderen begint om 19.30 uur, waarmee ze op een leuke manier kennismaken met de gemeenschapsveiling. Ze kunnen bieden op diverse leuke koopjes voor een bedrag van maximaal 15 euro. Na de veiling hoeven ze nog niet naar huis, want er staan activiteiten klaar en wat lekkers te eten en drinken. Bovendien zijn er nog leuke prijzen te winnen. De afslager van de kinderveiling is Maryelle Deen. 

De reguliere veiling begint om 20.00 uur. Wie voor 21.00 uur binnen is, krijgt een lootje en dingt mee naar leuke prijzen, namelijk een diner voor twee bij Restaurant 1619 of een tablet. Ook is er een prijs voor de gever van de origineelste kavel. Tijdens de veiling gaat de wekker een paar keer af. Het koopje dat voor de wekker is afgeslagen wint een geldprijs. De veiling zal als vanouds worden geleid door afslagers Peter Swart en Richard de Beer, onder toeziend oog van notaris mevrouw R. Mantel. De catalogus is te vinden op www.veilingcultura.nl. Wil je een fysieke catalogus ontvangen of wil je een koopopdracht geven? Neem dan contact op met het secretariaat, mevrouw R. van der Thiel via 0228-593229 of veilingcultura@gmail.com.