Open Weekend Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof

Partnerbijdrage
In een omgeving van veel groen en rust ligt Golfbaan de Vlietlanden.
In een omgeving van veel groen en rust ligt Golfbaan de Vlietlanden. Foto: aangeleverd

WERVERSHOOF - Kom kennismaken met de fantastische golfsport op 27 en 28 augustus en ervaar de gastvrijheid van Golfbaan de Vlietlanden. Tijdens deze open dagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud: van verschillende golfspellen tot gratis kennismakingslessen en van rondleidingen over het prachtige golfterrein tot FlingGolf demonstraties.  

Partnerbijdrage dossier

Golf is een uitdagende sport die op elke leeftijd en elk niveau beoefend kan worden. Het bevordert niet alleen de motoriek en lichamelijke conditie, maar helpt vooral om het hoofd even helemaal leeg te maken. Bijna een soort van mindfulness in een natuurlijke, stimulerende omgeving.  

In een omgeving van veel groen en rust ligt Golfbaan de Vlietlanden. Een enorme biodiversiteit in flora en fauna. Dat maakt een wandeling over het prachtige 18 holes park al meer dan de moeite waard. Of je nu komt voor de totale ontspanning of om gezellig samen met familie of vrienden een balletje te slaan om daarna af te sluiten met een lekkere borrel in het gemoedelijke clubhuis, gezelligheid en ontmoeting staan hier centraal. 

Tijdens de open dagen kunnen liefhebbers elk heel uur een gratis golfles volgen. Maak kennis met het team en de vele enthousiaste vrijwilligers. Zij vertellen graag meer over de mooie golfsport en wat Golfbaan de Vlietlanden zo bijzonder maakt. Naast golf kunnen belangstellenden kennismaken met Flinggolf, een nieuwe sport uit Amerika en uitermate geschikt voor bedrijfs- of familie-uitjes. Of daag jouw vrienden uit voor een potje jeu de boules!

Genoeg redenen om een bezoekje te brengen op 27 of 28 augustus aan Golfbaan de Vlietlanden. Tevens kunnen bezoekers dit weekend gebruik maken van speciale aanbiedingen voor vervolglessen of een voordelig lidmaatschap. Om golfen voor iedereen toegankelijk te maken, biedt Golfbaan de Vlietlanden naast het reguliere lidmaatschap ook speciale jeugdaanbiedingen tot 21 jaar en sinds kort ook de Golf4Young pakketten voor golfers van 22 tot 40 jaar. 

Golfbaan de Vlietlanden, Grutteweide 31 in Wervershoof. Tijdens de open dag is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur welkom. Telefoon: 06-53851697. Meer info: www.golfbaandevlietlanden.nl of info@golfbaandevlietlanden.nl .