Drie badkamertrends

Wonen
Detremmerie heeft alles van de laatste trends op badkamergebied. (Beeld: detremmerie)
Detremmerie heeft alles van de laatste trends op badkamergebied. (Beeld: detremmerie)

Detremmerie mag zich met recht badkamerspecialist noemen. Met designs en uitbreiding van hun collectie weten ze alles van de laatste trends op badkamergebied. Wat dacht je bijvoorbeeld van ovaal?!

Niet rond, niet vierkant, maar ovaal! Dat is een trend die zich maar doorzet. Denk bijvoorbeeld aan een ovale kolomkast en spiegels. De vriendelijke vormen zorgen voor een rustige uitstraling. Heerlijk als je wilt cocoonen in je badkamer. Detremmerie heeft prachtige ovalen kasten in zijn collectie. Ze zijn leverbaar in mat lak zwart en de spiegels zijn leverbaar in mat wit, mat zwart en mat goud. Tevens kunnen de spiegels worden voorzien van indirecte led verlichting. 

Helemaal van nu

De nieuwe keramische wastafels waarmee de collecties No Limit 45 en 50 worden uitgebreid zijn helemaal van nu. De ultra dunne keramische wastafel met een enkele glooiende wastafel is er in 45 of 50 cm diep. De altijd matte, krasvaste uitvoering is er in vier verschillende kleuren: mat wit, mat zwart, Vison en Cappucino. 

Kleurrijk

Naast kleur in de woonkamer, wordt ook de badkamer steeds kleurrijker. Detremmerie speelde hier al op in met uitgebreide keuze van kleuren houtimitatie, mat en hoogglans gelakt . De collectie No Limit Deluxe en No Limit Round wordt uitgebreid met ruim 200 RAL-kleuren. Hoe lekker om jouw badkamer in te richten naar jouw smaak! 

Kijk voor alle informatie op www.detremmerie.be