7 badkamertrends

Wonen
badkamertrends 2020
badkamertrends 2020 (Beeld: duravit)

Voor iedereen die zich aan het oriënteren is heeft badkamerexpert Duravit zeven trends op een rij gezet.

TREND1: LUXE IN JE BADKAMER

Badkamers worden prive-huiskamers uitgerust met interieur elementen zoals fauteuils, vrijstaande verlichting en bijzettafels. Denk aan mooie zachte vormen die terugkomen in het luxe vrijstaande ligbad zoals uit de serie Happy D.2 Plus. 

TREND 2: HYGE

Een badkamer in Scandinavische stijl zorgt voor veel rust en ontspanning. De Denen hebben er zelfs een woord voor’ hyge’. Ook toe aan ontspanning? Check dan even de serie Luv.  

TREND 3: DOUCHEWC

De trend naar douchewc wordt steeds populairder, want een douchewc kent veel voordelen. Het model Sensowash Starck F is heel hygiënisch, esthetisch èn functioneel.

TREND 4: HOGE VRIJSTAANDE KASTEN

Hoge vrijstaande kasten zijn niet alleen nieuw en mooi maar tegelijk ook heel erg praktisch. Zoals model XVIuis voor het tentoonstellen van mooie objecten en parfumflacons maar ook praktisch voor het opbergen van je badbenodigdheden tot handdoeken. 

TREND 5: GA VOOR (KLEUR)ACCENTEN

Met een kleuraccent kan je je badkamer een totaal nieuwe look geven. Nu is bijvoorbeeld een groene tint volop in trend voor je accessoires en wanden.

TREND 6: STOERE STIJL

Een heel mannelijke badkamertrend met geometrische zwarte accenten: zoals serie Vie/Xviu.

TREND 7: LEKKERE LADEN

Bijzondere laden met een prachtig interieur: het is een trend die nooit meer weg mag gaan. Het zorgt voor veel opbergplek op een stijlvolle manier. In de serie Happy D.2 Plus vind je bijvoorbeeld van deze mooie laden.

Kijk voor alle informatie op duravit.nl of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!