Landsmeer is een thuiszorgwinkel rijker

Partnerbijdrage
De broers heten u van harte welkom.
De broers heten u van harte welkom. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - In de showroom van gebroeders Azdad kunnen klanten onder meer een scootmobiel, rollator, sta-op stoel en een rolstoel bekijken. De jonge ondernemers zijn met Motion Mobility neergestreken in het pand van Firma Notten & Zoon aan het Noordeinde 136.

Motion Mobility is dé specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mindervaliden. Zo kunt u bij hun terecht voor hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, badkamer, wonen, slapen en meer. Bij hun vindt u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen om de zelfredzaamheid binnens- en buitenshuis te verhogen. 

Van rolstoel tot traplift

Denk hierbij onder andere aan scootmobielen, rolstoelen, rollators, douchestoelen en toiletverhogers. Maar ook trapliften en badkameraanpassingen kunnen wij compleet verzorgen.

Zorgprofessionals

Daarnaast kunt u ook als zorgprofessional terecht voor hulpmiddelen die de kwaliteit van de zorg verhogen en het werk voor u als verzorger makkelijker maken. Door jarenlange ervaring en kennis kunnen zij u een passend advies geven, dat aansluit op uw wensen en situatie.

Service

Een groot deel van de inwoners van Landsmeer en omstreken is boven de 55 jaar oud. Motion Mobility biedt goede garantie en voert zelf kleine reparaties uit. 

Nazorg

We willen niet alleen verkopen, maar ook service bieden. Nazorg is net zo belangrijk. We bieden ook een scootmobielhulpdienst aan. Mocht er een band lek zijn, dan fixt de dienst niet alleen de scootmobiel, maar wordt de klant ook binnen 30 minuten thuis gebracht.

De broers zijn momenteel druk bezig om de showroom in te richten. Online loopt de winkel al via www.motionmobility.nl

Woensdag 1 maart officiële opening

Woensdag 1 maart gaat de winkel aan het Noordeinde 136 officieel open. U bent van harte welkom voor een bakje koffie!