Jubileum-Prinsenbal carnavalsvereniging De Deurdarsers

Uit
Adjudant Mark, prinses Josephine en prins Nelis.
Adjudant Mark, prinses Josephine en prins Nelis. (Foto: Rodi Media)

Het programma van de Deurdarsers voor carnaval begint steeds meer vorm te krijgen. Achter de schermen wordt door bestuur en vrijwilligers hard gewerkt om weer voor jong en oud een aantrekkelijk feestprogramma samen te stellen.

Maar eerst het Jubileum-Prinsenbal op zaterdag 4 februari in De Hooghe Heeren, Herenweg 60 in Hoogwoud. De Deurdarsers geven vanaf 20.30 uur een groot feest met DJ Maarten. Gastverenigingen De Klapbroeken - De Weere, De Deursackers - Sijbekarspel/Beningbroek, De Meerknoeters - Zuidermeer, De Knorrenburgers - SintMaarten, De Meerkoetelaars - Middenmeer, De Krotenkokers - Wognum en Ospylac – Hoorn maken willekeurig hun entree. Ook Darsgatters die van een feestje houden, zijn uitgenodigd. 

De entree is 35 euro, inclusief frisdrank, wijn, apple bandit of bier. 

Na de jubileumparty gaat de focus weer helemaal op het 55e carnaval: Prins Nelis en Prinses Josephine fietsen ‘m d’r in.

De Deurdarsers gaan donderdag 16 februari in het dorp op visite. In het huis-aan-huis verspreide boekje is te lezen dat de vereniging het sociale aspect altijd hoog in het vaandel heeft. Bezoeken aan de zieken, thuis of in de ziekenhuizen; bezoeken van de eenzamen in het dorp. Het is en blijft voor De Deurdarsers een belangrijk element van carnaval vieren. Belangrijk hiervoor zijn wel de tips die het bestuur krijgt uit het dorp: wie verdient er volgens u een steuntje in de rug of kan wel eens gezellige visite gebruiken? Iemand opgeven voor dit steuntje in de rug kan hier via www.deurdarsers.nl/visite 

Op https://www.deurdarsers.nl/ en via Facebook is alle actuele informatie te vinden over carnavalsvereniging De Deurdarsers. Alaaf!