De Speelkraam viert zondag 10 juli het 10-jarig bestaan

Algemeen
Zondag 10 juli wordt het groot feest in De Speelkraam.
Zondag 10 juli wordt het groot feest in De Speelkraam. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op zondag 10 juli viert De Speelkraam het 10-jarig bestaan. Hier wordt die dag uitgebreid bij stil gestaan. Het wordt een dag vol heerlijke activiteiten, waarmee de vrijwilligers terugkijken op feestthema’s die in de loop der jaren de revue zijn gepasseerd.

De feestdag begint om 11.00 uur met een officiële opening door burgemeester Don Bijl. De in het najaar vertrekkende burgemeester was ook tien jaar geleden, tijdens de opening, aanwezig. Ook is een aantal andere genodigden aanwezig, waaronder de  gewaardeerde sponsors. Eén van hen komt een speciaal cadeau aanbieden.

De genodigden krijgen een rondleiding door de speeltuin om de meest recente vernieuwingen te bewonderen. Ook wordt het nieuwe logo van De Speelkraam onthuld. Om 11.30 uur luistert het koor Sing! de feestdag op met een mooie uitvoering.

Vanaf het middaguur is er van alles te beleven voor kinderen: suikerspinnen, cupcakes, goochelaar Dennis, mini-disco, superhelden, schminken en een bezoek van Elsa en Olaf. Om 17.00 uur is de feestdag afgelopen en gaan de vrijwilligers zich voorbereiden op de zomervakantie.

De zomervakantie begint op zaterdag 16 juli. Dat is de start van een periode van 6 weken waarin De Speelkraam elke dag open is van 10.00 tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend altijd onder het voorbehoud van acceptabel weer én voldoende vrijwilligers. Aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom via info@speelkraam.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kathleen Visser, tel. 06 55 10 14 85), of stel je vragen per mail aan info@speelkraam.nl