Het Lokale Gezicht: Anoesjka van Moorselaar

Algemeen
Anoesjka van Moorselaar.
Anoesjka van Moorselaar. (Foto: aangeleverd)

Ik ben Anoesjka van Moorselaar, eigenaresse van Juwelier van Moorselaar. Mijn ouders zijn deze zaak begonnen in 1972, eerst op de Kaasmarkt maar nu alweer vele jaren op de Padjedijk. Je kunt dus wel zeggen dat ik met de winkel ben opgegroeid, het juweliersvak is mijn tweede natuur. Na de middelbare school heb ik dan ook een vakopleiding hierin gevolgd.

Het is de veelzijdigheid die ik zo leuk vind. Er zitten zoveel leuke kanten aan dit vak, zoals goudsmeden, de verkoop, de mensen die iets willen kopen voor bijzondere gelegenheden als trouwen of geboortes. Je komt ook in aanraking met mensen die iets meemaken en hoe mooi is het dan als je voor hen iets kan betekenen door iets persoonlijks voor hen te maken. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden die wij maken voor als mensen gaan trouwen. Sieraden die dan gemaakt worden van goud van dierbaren, maar ook sieraden als herinnering van overleden personen. De ontwikkeling in het goudsmeden beweegt continu door nieuwe technieken, zoals as verwerking, lasergravures etc

Al 52 jaar een begrip

Inmiddels zijn wij al 52 jaar een vertrouwd begrip in Purmerend en omstreken. Een winkel waar mensen graag komen. Mede dankzij een fantastische team van medewerkers, de humor en de fijne sfeer!
Ik vind het belangrijk dat de klanten een fijne ervaring hebben en blij de winkel uitgaan. Dat heb ik van mijn ouders meegekregen. Service en vriendelijkheid staan voorop. Wij zijn een moderne winkel waarbij traditionele waarden zoals waardering voor de klant, serviceverlening en vertrouwen op nummer één staan.

Met zorg en passie stellen wij onze collecties samen met bezoeken op zowel nationale en internatiale beurzen, met als doel altijd onderscheidend te blijven.

Next generation jewelry

Waar ik nu bijvoorbeeld enorm enthousiast over ben is de Next Generation Jewelry: Aurore.

Dit is een sieradenlijn gecreëerd met hoogwaardig 18 karaat gerecycled goud met mooie diamanten waarvan de herkomst uit de laboratorium is. Een labdiamant ís een diamant! Het heeft exact dezelfde fysieke en chemische eigenschappen als een diamant uit een mijn. Met deze diamanten worden de ecologische tol die het mijnen van diamanten met zich mee brengt vermeden. Daarbij is het ook heel aantrekkelijk dat de sieraden met labgrown diamanten voordeliger in de markt liggen.

Mijn klanten maken mijn dag. Hoeveel trouwe klanten we hebben bleek wel uit de hartverwarmende berichten, bloemen, kaarten en cadeaus die we na plofkraak kregen. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Maar naast de fijne klanten hebben we ook met ons zevenen hier een ontzettend leuk team, ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk.

Juwelier van Moorselaar 

Padjedijk 22-24

Purmerend

Anoesjka van Moorselaar


Het team van Juwelier van Moorselaar. (foto: aangeleverd)