Beloning voor mijden weg bij werkzaamheden brug A7 Purmerend

Nieuws
Tot september staat de brug A7 in het kader van de herstelwerkzaamheden.
Tot september staat de brug A7 in het kader van de herstelwerkzaamheden. (Foto: Rijkswaterstaat)

PURMEREND – Vooralsnog lijkt het mee te vallen met het verwachte verkeersinfarct als gevolg van het werk aan de brug A7 bij Purmerend dat afgelopen weekend is gestart. Mensen werken blijkbaar thuis, of gaan met het ov. Rijkswaterstaat moedigt dit aan door mensen die minimaal vier keer per week de A7 gebruikten, een beloning te geven voor het niet over de A7 rijden in deze periode.

In de periode voor april zijn alle kentekens van automobilisten geregistreerd die meerdere keren per werkweek in de ochtend in zuidelijke richting en in de middag in noordelijke richting over de volgende wegen reden: de A7 over de brug bij Purmerend, de N247 tussen de A10 en de N235, de N246 tussen Marken-Binnen de N244.

Je komt voor de beloning in aanmerking wanneer jouw kenteken in maart 2024 tenminste 4 keer per werkweek is geregistreerd.

Hoe? Doe de kentekencheck!

Op www.bruga7.nl kun je controleren middels je kenteken of je in aanmerking komt voor de maatregel. Als je in aanmerking komt, kun je je vervolgens aanmelden. Bij de aanmelding kunnen je kiezen tussen twee dingen: het gratis NS Altijd Voordeel abonnement of meedoen aan de beloningsmaatregel en zo geld sparen. Als deelnemer maak je daarnaast ook kans op maandelijkse prijzen, onafhankelijk van welke beloning je kiest.

Wanneer je eenmaal hebt gekozen kun je deze niet maar aanpassen. En ook is er slechts één beloningskeuze per geregistreerd kenteken mogelijk.