Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Gouden Campingdagen voor bewoners ‘Gouden Dagen’

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Gouden Dagen, het landelijke goede doel voor ouderen, kent vier pijlers; Gouden wensen, Gouden natuur, Gouden koffie en Gouden cultuur.  In de week van 20 t/m 27 september heeft Gouden Dagen Heemskerk zich gestort op de pijler ‘Gouden natuur’. Voor de derde maal mochten we geheel gratis komen kamperen op camping Geversduin. Dit keer in één van hun mooie ‘strandhuisjes’.

Elke dag werden de bewoners van de verzorgingshuizen van ViVa! Zorggroep in Heemskerk opgehaald door de prachtige oude VW-bus van Splitscreen en naar Geversduin bracht. 

Europa on Tour

In het kader van het project ‘Europa on Tour’ waar Gouden Dagen op dit moment ook mee bezig is, werden de bewoners verwelkomd met koffie/thee en een Belgische wafel. Na een rondje wandelen over de camping en het toiletbezoek gingen de bewoners aan de slag met het maken van hun eigen Italiaanse pizza. Turks brood en een heerlijk glas Spaanse sangria stonden al op tafel. Met de Italië quiz werd de kennis over dit pastaland nog even bijgeschaafd. Nadat er uit volle borst was gezongen, een enkeling had gedanst en herinneringen verteld waren, werd iedereen getrakteerd op een ijsje. Met een leuke ingelijste groepsfoto vertrokken de bewoners weer richting huis. 

Vijf prachtige dagen

Het waren vijf prachtige dagen. Er was een lach en een traan. Zonder de hulp van de geweldige medewerkers van camping Geversduin, de sponsoring van de pizza’s, en het ‘strandhuisje’ hadden we dit niet kunnen doen. Heel veel dank ook aan Splitscreen voor de sponsoring van hun ritten van en naar de camping met de prachtige oude VW-bus en firma Stet voor de sponsoring van de foto’s. En natuurlijk de vrijwilligers die vijf dagen hebben geholpen om de bewoners ‘een gouden dag’ te bezorgen. 

Meer weten over Gouden Dagen, dan kunt u kijken op www.goudendagen.nl of contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail j.vandam@vivazorggroep.nl of tel: 06-22913188.

Afbeelding