Hoogtepunt van de avond was het afscheid van René jr en Nees sr.
Hoogtepunt van de avond was het afscheid van René jr en Nees sr. (Foto: aangeleverd)

Laatste training voor René Duijs jr en René Duijs sr

Algemeen

Met ruim tachtig spelers, uit de DTS 1 t/m 4, dameselftallen, JO18, de Trimmers en de vrijdagavondploeg, begonnen René Duijs jr en René Duijs sr aan hun laatste training bij DTS. 

Jan Kramer leidde de warming up en deed dat weer als vanouds. Met humor en kunde werden de spelers voorzien van een heldere uitleg. Mike Langedijk was meteen actief in zijn nieuwe rol en leidde samen met de andere trainers alles in goede banen.


Jan Kramer leidde de warming up en deed dat weer als vanouds. - foto: aangeleverd 

De training was in parcoursvorm en bestond uit partijspel, afronden op doel, techniek, positiespel en behendigheid. Wie de snelste was, had gewonnen. Met 4.15 minuut was Ruud Duijs de snelste van de avond en dus de winnaar!


Met 4.15 minuut was Ruud Duijs de snelste van de avond en dus de winnaar! - foto: aangeleverd

Na de training werd er nog lang nagepraat over het seizoen en waren er bloemen en een bedankwoord van de voorzitter voor de vertrekkende en gestopte spelers.

Hoogtepunt van de avond was het afscheid van René jr en Nees sr. Met mooie woorden van Jan van der Ben was er nog een verrassing voor Nees. Hij werd namelijk ‘lid van Verdienste’ van DTS. Een prachtige en terechte erkenning van een speler/trainer waar DTS al 40 jaar van mag genieten. Ook Rene jr werd in het zonnetje gezet. Hij had mooie woorden voor zijn spelers, bestuur en vrienden.

De feestweek van DTS duurt nog twee dagen, met vanmiddag een officiële receptie en vanavond een spelletjesavond en morgenavond het Feest van de Eeuw. Voor meer info zie www.svdts.nl.