Genieten met een grote G tijdens Popweekend Dijk en Waard.
Genieten met een grote G tijdens Popweekend Dijk en Waard. (Foto: TK Photography)

Popweekend Dijk en Waard 2023 pakt uit met Mart Hoogkamer, Bizzey, Broederliefde en Wolter Kroes

Uit

DIJK EN WAARD - Schrijf ‘m alvast in je agenda: vrijdag 12 en zaterdag 13 mei is het evenemententerrein van ijsbaan ‘t Kruis weer het decor voor Popweekend Dijk en Waard. De hoofdacts die voor deze editie zijn vastgelegd liegen er niet om: onder anderen Broederliefde, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer en Bizzey zijn van de partij.

Popweekend Heerhugowaard

Vorig jaar heeft de organisatie getracht het evenement een boost te geven. ‘En dat is gelukt’, valt op de website te lezen. ‘Dit jaar gaan we verder met een nóg aantrekkelijkere line-up en proberen we de kinderziektes uit het festival te halen.”

Programma Popweekend

Net als vorig jaar is het evenement verspreid over twee dagen. Op vrijdag is er een nieuwe editie van Barcode XXL en op zaterdag het Meezingspektakel. ‘Uiteraard zullen we ook in 2023 weer zorgen voor een fantastisch programma.’ Op vrijdag is het podium voor Broederliefde, Bizzey, Team Rush Hour, The Partysquad en K-Liber. Op zaterdag zijn The Dirty Daddies terug. ‘Zij zorgen in 2017 al voor een uitverkocht huis, dus dat belooft veel goeds. Verder treden onder anderen Mart Hoogkamer, Het Feestteam, Wolter Kroes en De Crossband op.

Popweekend Dijk en Waard

Dit feestje niet missen? De kaartverkoop start woensdag 1 februari om 19.00 uur. Lees alles over Popweekend Dijk en Waard op popweekenddijkenwaard.nl.

Popweekend Schagen

Ook in Schagen vindt er Popweekend plaats. Dit is op 4, 5 en 6 augustus 2023. Het is een Popfestival met bekende toppers, veel regio-talenten en bands en artiesten voor jong en oud. Dit alles speelt zich af op twee podia op de Markt, rondom de kerk in Schagen. De line-up is hiervoor nog niet bekend ten tijde van schrijven.