Evenementen Dijk en Waard 2024: dit staat op de agenda!

Uitgaan
Zangeres Maan trad in 2023 op bij het Indian Summer Festival.
Zangeres Maan trad in 2023 op bij het Indian Summer Festival. (Foto: @agheeremansphotography)

DIJK EN WAARD – Dansen, feesten en gezelligheid: ook in 2024 gaan we in de gemeente Dijk en Waard weer helemaal los. Welke evenementen en festivals staan er in 2024 op de planning in Langedijk en Heerhugowaard? We hebben de grootste events op een rijtje gezet!

Weidepop Festival 2024

Op 29, 30 en 31 maart 2024 wordt het Weidepop Festival voor de tweede keer georganiseerd. Een oud evenement in een nieuw jasje. Het evenement vindt plaats onder een overdekte tent op de Speelweide in Noord-Scharwoude. Het programma is al bekend gemaakt en bevat grote namen zoals Henk Westbroek, Jan Smit, Yves Berendse, Mooi Wark en Ruth Jacott. Hieronder lees je alles over de line-up!

Popweekend Dijk en Waard 2024

Popweekend 2023 wordt gehouden op zaterdag 1 juni 2024 bij Strand van Luna in Heerhugowaard. In februari worden de artiesten bekend gemaakt. De tickets zijn al wel in de verkoop! Het festival belooft weer erg gezellig te worden en we hopen op een fantastische sfeer!

Moederdag Picknick 2024 De Swaan

Zondag 12 mei is het Moederdag en Speelpark De Swaan een gezellige Moederdag picknick. Verras de liefste moeder met deze heerlijke picknick, waarbij de kinderen zich lekker kunnen uitleven in het speelpark.

Geniet van diverse harde en zachte broodjes (wit en bruin), heerlijke boerenkaas en diverse vleeswarenplakken. Ook zijn er krentenmikzachte kadetjes met zoetigheid voor de kinderen, cakechocolaatjes en koffie, thee, melk en vruchtensappen. Bij mooi weer vindt de picknick natuurlijk buiten plaats (neem gerust een lekker kleed mee). Bij wat minder weer kan er gebruik gemaakt worden van de binnen zitjes.

Indian Summer 2024

Zoals vanouds komt ook Indian Summer dit jaar weer terug met een nieuwe editie. Het grote evenement wordt gehouden op zaterdag 29 juni 2024 op het Geestmerambacht. Eén dag dus, net als vorig jaar.

De line-up is al bekend en stelt niet teleur. Onder andere Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, Bizzey en Donnie, Sera en Roxy Dekker zullen gaan optreden. Laten we hopen op beter weer dan de editie van 2023!

Liquicity Festival 2024

Op 19, 20 en 21 juli 2024 vindt het Liquicity Festival weer plaats op het Geestmerambacht! Liquicity is een Drum & Bass festival. In 2017 werd het voor het eerst een heel weekend gehouden in Noord-Scharwoude. Onder andere Netsky, Wilkinson, DJ Marky en Kanine treden op.

Mixtream Festival 2024

Ook het Mixtream Festival keert in 2024 weer terug in het Rosarium Park in Heerhugowaard. De datum voor het gratis festival is nog niet bekend. Het is een laagdrempelig en toegankelijk festival voor iedereen. Lokaal en regionaal talent mogen laten zien wat ze in huis hebben op twee verschillende podia.

Vorig jaar kwamen onder andere Gladde Paling, DJ Je Moeder, Gotu Jim, Krappe Sokken, Serotonia en The Zanders optreden.