Joop Stringer uit Bergen gaat naar Dehli, India.
Joop Stringer uit Bergen gaat naar Dehli, India. ((Foto: Rahul Vishwa))

Missietrip van chiropractor Joop Stringer


Chiropractor Joop Stringer uit Bergen is van 14 tot en met 20 november onderweg naar India voor een missietrip om als vrijwilliger te dienen tijdens de Sant Nirankari Mission.

Tijdens deze missie komt ruim een miljoen mensen naar Dehli voor een spirituele bijeenkomst. De Bergenaar zal samen met ongeveer 70 andere chiropractors uit de hele wereld gaan zorgen dat zoveel mogelijk mensen een gratis chiropractie-sessie krijgen. Dit zal neerkomen op ongeveer 15.000 mensen in vier dagen. Deze missie wordt twee keer per jaar georganiseerd door Life Chiropractic College West uit Amerika. Naast chiropractors zullen er ook homeopaten, tandartsen en andere medisch specialisten aanwezig zijn.

Stringer ziet deze Samagam als een mogelijkheid om chiropractie te geven aan mensen die er anders geen toegang toe hebben. Life-changing is meestal de uitspraak die chiropractors uitbrengen als ze op deze Nirankari missie zijn geweest. De principes van chiropractie, het lichaam is één geheel, zelf-herstellend en zelf-onderhoudend, komt heel erg overeen met de overtuigingen en de spiritualiteit van de Indiase cultuur. "Wij als Nederlanders twijfelen. Hebben beperkingen en percepties over wat de verwachtingen zijn van chiropractie. In India komen de mensen in volledige overgave. Zij hebben het gevoel dat het universum een boodschap heeft waardoor de chiropractoren naar deze missie worden gestuurd. Dus gaan ze op de tafel met de verwachting dat er een wonder gaat gebeuren en dat is een groot verschil. Er gebeuren dan ook regelmatig wonderen. Ik hoop deze ook mee te maken en te bewerkstelligen." Na deze missie zal Striner weer volledig opgeladen aanwezig zijn in zijn praktijk in De Meent in Alkmaar. Stringer Chiropractie, tel. 085-8770165, www.stringerchiropractie.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten