Jeugdleden wensen Teun Koopmeiners succes voor het EK

Sport
Leden van Vitesse ’22 wensen Teun Koopmeiners veel succes en plezier tijdens het EK!
Leden van Vitesse ’22 wensen Teun Koopmeiners veel succes en plezier tijdens het EK! (Foto: Pieter Raat)

CASTRICUM - Binnenlandse en buitenlandse media laten zich in hun berichtgeving positief uit over de openingswedstrijd van Oranje op het EK. Oekraïne werd gisteravond in de Johan Cruijff ArenA met 3-2 verslagen. Vitesse’22 is trots op hun voormalig clubspeler Teun Koopmeiners en wenst hem in het bijzonder heel veel succes toe. Koopmeiners is voor jeugdleden een groot voorbeeld. 

Teun Koopmeiners is voormalig jeugdspeler van het jubilerende Vitesse’22 en speelt dit jaar voor Oranje tijdens het EK. Om hem veel succes te wensen hebben de jeugdleden tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen met spandoeken de voornaam van de AZ-speler gelegd waarna alle in het oranje geklede mini Teuntjes eromheen stonden. Zo wensen zij, en alle leden van Vitesse ’22, Koopmeiners en het Oranjelegioen veel succes en plezier toe tijdens het EK!

Het jubilerende Vitesse ’22, die volgend jaar in mei zijn 100e verjaardag viert, is er trots op dat Teun Koopmeiners, zelf jeugdspeler voor de Castricummers tot zijn overgang in 2009 naar AZ, bij de selectie zit voor dit Europees kampioenschap.

Deze steunbetuiging is ook vastgelegd met een drone. De beelden hiervan kunt u terug vinden op www.100jaarvitesse22.nl