Sinterklaas op 20 november naar de Cronjé

Algemeen
Op 20 november komt de Sint naar de Cronjé!
Op 20 november komt de Sint naar de Cronjé! (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Eindelijk mogen Sinterklaas en De Pietenbende na een jaar afwezigheid weer een gezellig bezoek aan de Cronjéstraat brengen. 


Sint komt naar de Cronjéstraat

De muziekpieten zijn al druk aan het oefenen om hun prachtige sinterklaasliedjes ten gehore te brengen, Kleurpiet heeft voor de kinderen een mooie kleurplaat gemaakt, Piet Stephano en Piet Caro werken aan een manier om al die tekeningen in ontvangst te nemen en Hoofdpiet en Piet Ronaldo zijn het oneens over wie er nu eigenlijk de leiding over de intocht moet krijgen. 

En Piet Pedro? Die is druk bezig met spelen. Want er is zoveel leuk speelgoed in het kasteel. Wordt het dan eindelijk een vlekkeloos bezoek aan de Cronjéstraat? In de garage van het kasteel heeft Chauffeurpiet een probleem. Pakjesbus 12 start niet meer. Hoe moet Sinterklaas nu zonder vervoer naar de Cronjéstraat komen? En nog belangrijker: hoe kunnen Sinterklaas en zijn pieten de chocoladeletters nu meenemen om uit te delen als de kinderen hun kleurplaat komen inleveren?

Sinterklaas en De Pietenbende zijn zaterdag 20 november van 12:00 tot 16:00 uur op bezoek in de Cronjé! Komen jullie ook? Vergeet je gekleurde kleurplaat niet mee te nemen!

sint intocht sinterklaas pieten cronjestraat haarlem