Inschrijving SantaRun 2021 in volle gang

Sport
Doe jij mee met de SantaRun 2021 in Haarlem?
Doe jij mee met de SantaRun 2021 in Haarlem? (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - De inschrijving voor de SantaRun Haarlem is in volle gang. Het ludieke hardloopevenement vindt plaats op 17 december in de versierde Haarlemse binnenstad. Verklede Santa’s, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen drie of zes kilometer door de verlichte binnenstad. Heb jij je al ingeschreven?

Hoewel de Haarlemse kerstmarkt vrijdag werd afgeblazen, gaat de SantaRun op 17 december (vooralsnog) door. 

SantaRun Haarlem: voor het goede doel

“De allerkleinste Santa’s starten om 18.00 uur op de Grote Markt met de sponsorloop ‘De ElfsRun’”, laat de organisatie weten. “Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze loop via de website. Vraag aan opa’s, oma’s, buren om je te sponsoren voor het goede doel. Kom verkleed en ren één of meerdere rondjes van 750 meter rondom de Bavo!”

Grote Santa’s

“Om 18.45 uur staat het plein vol voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:45 uur het startschot klinkt. Loop drie of zes kilometer door de prachtig versierde binnenstad. Na je run wordt bij café Studio nog even doorgefeest. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan.”

Deelnemen SantaRun?

Je kunt als team of individueel meedoen met de SantaRun Haarlem 2021. Inschrijven doe je via de website en kost je 17,50 euro. Ben je onder de 18 jaar? Bestel dan je ‘Young Santa’-ticket voor 7,50 euro. 

Wil je er een pak en een consumptiemunt bij? Bestel je kaartje dan via ‘SantaRunner’-ticket voor 30 euro. 

Stichting Anne-Bo

“SantaRun Haarlem is een funrun, maar je rent óók voor het goede doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar Stichting Anne-Bo. Stichting Anne-Bo (www.stichtinganne-bo.nl) streeft naar kansengelijkheid voor meiden die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben, om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken.”

Meer informatie 

Kijk voor meer over de SantaRun Haarlem op www.santarunhaarlem.nl. Volg de organisatie ook op Facebook en Instagram.

Afbeelding