Pilotevenementen in Haarlem in no time uitverkocht

Uitgaan
Escape The Lockdown in Patronaat was eerder al een groot succes.
Escape The Lockdown in Patronaat was eerder al een groot succes. (Foto: Mexx van der Lieuw / Regio12media.nl)

HAARLEM - Goed nieuws voor iedereen die niet kan wachten er weer op uit te kunnen: er worden proefevenementen georganiseerd in Haarlem! En wel in de Philharmonie, Patronaat en het Teylers Museum. Wees er snel bij, want de proefevenementen in Patronaat zijn al uitverkocht...

Proefevenement Patronaat Haarlem

“Als het kon schreeuwden we het van de daken: we gaan weer open!” zo liet Patronaat woensdag weten. Slechts een paar uur later volgde al een update van het bericht, met aankondigingen van optredens van DeWolff, Altin Gün en Jungle By Night eind april. “Wauw... alle kaarten zijn inmiddels verkocht. We wensen alle geluksvogels veel plezier bij de testevents!”

Pilotevents Haarlem: Philharmonie en Teylers Museum

Maar ook de Philharmonie en het Teylers Museum mogen proefevenementen houden. “Onlangs liet het kabinet weten dat er evenementen met toegangstesten georganiseerd mogen worden om de samenleving te heropenen. Wij zijn ontzettend blij dat wij aan deze pilot mee kunnen doen”, aldus de Philharmonie. Je kunt er terecht voor de volgende concerten:

- 16 april: Dominic Seldis & Jan-Willem Rozenboom

- 17 april: Joost Spijkers

- 18 april: Nederlands Blazers Ensemble 

Tekst gaat door onder de foto

pilot proef events haarlem
Pre-corona: Bevrijdingspop Haarlem. - Rodi Haarlem

Leuk nieuws!” zo schreef Teylers Museum op Facebook. “We zijn geselecteerd voor de landelijke pilot van Museumkaart. Dat betekent dat we op 21, 22 en 23 april weer even open gaan voor mensen die een Museumkaart hebben én een negatieve testuitslag! Tickets voor deze bijzondere pilot worden vanaf volgende week aangeboden via museum.nl.”

Doel van de proefevents 

De proefevenementen zijn voor het kabinet een test om te zien of en op welke manier bepaalde sectoren weer opnieuw open zouden kunnen. Tijdens de pilotevents moeten bezoekers een negatieve coronatest laten zien. De pilots worden gedraaid in onder meer musea, dierentuinen en sport. 

Bekijk hier de hele lijst met pilottesten voor evenementen in heel Nederland.