Bevrijdingsdag Haarlem: Hero buitenbingo

Uitgaan
De bingokaarten
De bingokaarten ((Foto: Hero Kindercentra))

HAARLEM - Nu het kinderfestival tijdens bevrijdingspop niet plaats kan vinden, heeft Hero kindercentra een alternatieve activiteit bedacht tijdens Bevrijdingsdag voor kinderen in Haarlem. Kinderen kunnen, samen met hun vriendjes en/of ouders op pad door Haarlem om een leuke bingo tocht te doen.

Hero kindercentra heeft twee verschillende bingokaarten gemaakt; een gericht op het centrum van Haarlem en een die in iedere Haarlemse woonwijk gedaan kan worden. Om de bingokaart vol te krijgen moet je op zoek naar de mooie plekjes in Haarlem en natuurlijk de kenmerkende punten voor Bevrijdingsdag, zoals een Nederlandse vlag of een (vrijheids)duif. De bingokaarten zijn via de website van Hero kindercentra en Bevrijdingspop Haarlem te downloaden.

Volle bingokaart? Stuur een foto naar communicatie@herokindercentra.nl en haal een goodiebag af bij het servicekantoor van Hero kindercentra aan de Cornelis van Noordestraat 15. Hero kindercentra en Bevrijdingspop Haarlem

Ieder jaar organiseert de Stichting Bevrijdingspop Haarlem op 5 mei het grootste bevrijdingsevenement van Nederland. Naast het poppodium is er een kinderfestival waarbij de hele dag activiteiten zijn voor kinderen van alle leeftijden. Hero kindercentra is al jaren trotse sponsor van het kinderfestival en biedt kinderen aan om zich te laten schminken, te knutselen en met hout te werken. Dit jaar is er vanwege de Corona maatregelen een online popfestival georganiseerd en biedt Hero kindercentra een alternatieve activiteit aan voor kinderen in de vorm van de buitenbingo.