Stem nu!

Zandtemer ondernemersverkiezing gaat door

Algemeen
Het lijkt al een eeuwigheid geleden: januari 2020, de laatste keer dat de Zandtemer ondernemersverkiezing werd gehouden. Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. won de Publieksprijs en Hoveniersbedrijf Stef van den Berg de Vakprijs. Op de foto de blijdschap bij de winnaars in beeld: Stef van den Berg schenkt champagne in voor Herman Dekker. Annemieke Dekker is door de winnaar van de Vakprijs al voorzien.
Het lijkt al een eeuwigheid geleden: januari 2020, de laatste keer dat de Zandtemer ondernemersverkiezing werd gehouden. Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. won de Publieksprijs en Hoveniersbedrijf Stef van den Berg de Vakprijs. Op de foto de blijdschap bij de winnaars in beeld: Stef van den Berg schenkt champagne in voor Herman Dekker. Annemieke Dekker is door de winnaar van de Vakprijs al voorzien. (Foto: aangeleverd)

‘t ZAND - Ondanks de lockdown heeft Zakenclub ’t Zand besloten de jaarlijkse Zandtemer ondernemersverkiezing door te zetten. ,,Het is een traditie sinds we er in 1998 mee zijn begonnen”, verklaart Rob Dekker, voorzitter van de ondernemersvereniging. ,,Vorig jaar besloten we haar vanwege corona te schrappen. Dat wilden we niet weer doen, deze verkiezing leeft enorm in het dorp.” Wel wordt de verkiezing, die op donderdag 6 januari wordt gehouden en waarvan Rodi Media wederom mediapartner is, een andere dan normaal.

Omdat een fysieke bijeenkomst niet kan, wordt het een online evenement. ,,Maar de genomineerden zullen wel fysiek aanwezig zijn”, aldus Dekker. ,,We willen als bestuur de prijzen per se echt overhandigen en niet alleen tonen op een scherm. Uiteraard houden we ons daarbij aan de RIVM-voorschriften van anderhalve meter afstand houden.”

Net als in andere jaren zijn er vier genomineerden: De Boer Brommobielen (heette voorheen Carteam/Garage A. de Boer), The Travel Company You & Me, Slager Andringa en Spar Nielsen. Zij maken kans op de Vakprijs en de Juryprijs. De winnaar van de Vakprijs wordt bepaald aan de hand van de stemmen die zijn uitgebracht door leden van Zakenclub ’t Zand. Voor de Publieksprijs kan iedereen stemmen. 

Men kan zijn favoriete kandidaat ondersteunen door via onderstaand formulier. Uiteraard mag er persoon maar een keer gestemd worden. Stemmen kan tot en met dinsdag 4 januari 24.00 uur. Verder stellen in de editie van 31 december van het Schager Nieuwsblad de genomineerden zich aan de lezer voor.