Er is op 16 maart veel cultuur in de Zwaan.
Er is op 16 maart veel cultuur in de Zwaan. (Foto: Aangeleverd)

Kleinkunst, cabaret en standup-comedy

UITGEEST - Zaterdag 16 maart is de line-up voor het maandelijkse Open Podium veelbelovend. Naast muziek van muzikanten uit de omgeving, veel nieuwe aanmeldingen van kleinkunst/cabaret en standup-comedy: Henk Jan van Harten: Nederlandstalig, kleinkunst.

Ropes&Rigging bestaat uit een viertal leden van Shantykoor de Lakesingers uit Akersloot met seasongs en balades.Thijs Vennenker; cabaret en stand-upcomedy betreft Thijs. Die heeft dit jaar meegedaan met het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival wat hem zo goed beviel dat hij een deel van zijn programma op in de Zwaan wil brengen.

Dan Ellis Freijser, zij is singer/songwriter uit de Zaanstreek. Ditiswatutis is een band met een verhaal die het betere Nederlandse luisterlied speelt. Met een mix van eigen werk en 'geleende' nummers nemen zij het publiek mee in de verhalen rondom de muziek. Zo speelt Ditiswatutis graag de 'boekenlijst', een serie nummers geschreven naar aanleiding van bekende boeken.

The Bent is een groep van familieleden rondom Frank Krom met vier zangers, een pianiste, gitariste en dwarsfluit. Zij spelen Nederlands- en Engelstalig populair repertoire. De zaal is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer info www.dezwaancultureel.nl.

Meer berichten