GeheugenHuiskamer start in juni

Algemeen
 In Uitgeest start in juni de GeheugenHuiskamer.
In Uitgeest start in juni de GeheugenHuiskamer. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - In Uitgeest start in juni de GeheugenHuiskamer. Dit is een ontmoetingsplek waar mensen met vragen over het geheugen, geheugenproblemen of (beginnende) dementie en/of hun mantelzorgers kunnen binnenlopen voor ontmoeting, activiteiten en informatie.

Focus op wat men wél kan 

In de GeheugenHuiskamer wordt gefocust op wat men wél kan, de kwaliteit van leven staat centraal en er wordt een beroep gedaan op de talenten die eenieder bezit. Men kan elkaar in de Geheugenhuiskamer ontmoeten, ondersteuning bieden, samen activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen.

De GeheugenHuiskamer zoekt gastvrije vrijwilligers met een dosis humor en inlevingsvermogen. die graag iets willen betekenen voor mensen met geheugenproblemen. 

Marjolein Swinkels namens de GeheugenHuiskamer: “Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor, dat bezoekers zich welkom voelen en je ondersteunt bij de activiteiten die georganiseerd worden, zoals muziek, bewegen, voorlichtingsbijeenkomsten en nog veel meer. Vanaf 7 juni de start op woensdagochtend in de Slimp. Heb je interesse en/of wil je vrijblijvend meer weten, bel me dan of mail: 06-57099172, uitgeest@geheugenhuiskamer.nl