Vakmasters Zaandam en Os voortaan verder als Bouwbanen

Algemeen
Als timmerman gebruik je je hersens én je handen voor het optimale resultaat.
Als timmerman gebruik je je hersens én je handen voor het optimale resultaat. (Stockfoto)

ZAANSTREEK - Verschillende Vakmasters vestigingen hebben de handen ineen geslagen. Deze samenwerking heeft gezorgd voor een nieuw jasje van de uitzendorganisatie voor de bouw, infra en techniek. Vanaf 1 maart gaan de vestigingen Os en Zaandam, verder als Bouwbanen.

“Dit betekent uiteraard gewoon onze vertrouwde dienstverlening, maar dan met een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website”, laat Accountmanager Jamie-Stefany Maas weten. Bouwbanen kan bemiddelen in vakkrachten en kantoorpersoneel in de bouwbranches waarbij de focus ligt op uitzenden, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Voordelen

“Met de naam Bouwbanen wordt het in één keer duidelijk wat we doen en waarvoor je bij ons terecht kunt. Door de samenwerking tussen de Vakmasters vestigingen kunnen we opereren in een groter verband en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zoals een betere dekking in Nederland, eenheid in dienstverlening en kwaliteit, betere vindbaarheid, nog betere aansluiting bij onze doelgroep en extra samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van cursussen in samenwerking met Bouwmensen en Inframensen. Hiermee versterken wij het vóór en dóór de branche van onze uitzenddienstverlening.”

Zie verder www.bouwbanen.nu of bel 085-4897030.