Meet & Greet op vrijwilligersmarkt van Zaankanters voor Elkaar

Algemeen
Kijkje op een eerder gehouden Vrijwilligersmarkt.
Kijkje op een eerder gehouden Vrijwilligersmarkt. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk in Zaanstad? Kom dan vrijdag 1 april naar de Meet & Greet op de vrijwilligersmarkt van Zaankanters voor Elkaar. 

In sporthal de Struijck, Professor Struijckenstraat 19 in Zaandam staan van van 16.00 tot 19.00 uur meer dan dertig organisaties paraat die de bezoeker een kijkje in de vrijwilligerskeuken bieden en die je het hemd van het lijf kunt vragen. Je maakt direct kennis met de mensen achter de organisaties. Zo kun je samen kijken of er een klik is. 

Ben je nog niet zeker of je vrijwilligerswerk wilt doen? Kom gewoon meer informatie ophalen. Wil jij weten hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Museum Zaanse Tijd? Of kan jij heel goed luisteren en zou je dit talent willen inzetten bij de Luisterlijn? Ben je goed met dieren en zou je dierenbuddy kunnen worden? Of ben je goed met taal en wil je helpen bij het taalcafé? Al deze opties en nog veel meer kun je verkennen tijdens de vrijwilligersmarkt.

Aanmelden voor de Meet & Greet is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je vragen? Laat het weten via info@zaankantersvoorelkaar.nl of bel 075-2060010. Meer informatie vind je op www.zaankantersvoorelkaar.nl