Lex Kruijver, Ellen Klaus en Ger Welbers.
Lex Kruijver, Ellen Klaus en Ger Welbers. ((Foto: zaans))

NH Media nieuwe partner Marketing Zaanstreek

ZAANSTREEK - NH Media gaat met Marketing Zaanstreek samenwerken aan de bekendheid van de Zaanstreek. Daarvoor sloten deze twee partijen afgelopen dinsdag 27 augustus een meerjarige overeenkomst. NH Media treedt daarbij toe tot de groep van circa 30 partners die samen met de Zaanse marketingorganisatie werken aan een verbetering van de reputatie van de Zaanstreek als aantrekkelijke plek om te wonen, te bezoeken of een bedrijf te vestigen.

Ger Welbers, commercieel directeur NH Media: "De Zaanstreek is toch nog relatief onbekend, terwijl er zoveel mooie activiteiten en plekken zijn. Via onze multimediale aanpak bereiken wij vier van de vijf Noord-Hollanders, die wij hiervan structureel op de hoogte zullen stellen." Als publiek-private organisatie streeft Marketing Zaanstreek naar samenwerking met bedrijven en instellingen die het grotere belang van een sterke positie van de Zaanstreek in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) delen. "Marketing en promotie van de stad is niet alleen een zaak van de marketingorganisatie," stelt Lex Kruijver, directeur Marketing Zaanstreek. "Veel meer partijen dragen bij aan het imago van de Zaanstreek en profiteren ook van een goede reputatie. Samen met die bedrijven en instellingen bouwen we aan een sterk Zaans merk in de MRA, waardoor we aantrekkelijker worden voor bewoners, bedrijven en bezoekers.

Marketing Zaanstreek partners en aspirant partners

Tot nu toe mag Marketing Zaanstreek de volgende bedrijven en instellingen tot partners rekenen: Amerborgh (Het Hem), AZ, Bizznizz Accountants, Brouwerij HOOP, De Zaansche Molen, De Zaanse Uitdaging, Forbo Flooring B.V., Gemeente Wormerland, HVMS, Inntel Hotel Amsterdam Zaandam, Landsaat, NH Media, Obi4Wan, Rabobank Zaanstreek, Stichting Binnenstadmanagement Zaandam, Stichting FluXus, Stichting Monet in Zaandam, Stichting Zaanse Schans, Stichting Zaantheater, Taets Art & Event Park, Tate & Lyle, V.O.F. Kuijs Reinder Kakes Makelaars, Van Wijngaarden, WeSpark, Zaans Museum en Zuiver.

Yvette van der Does
Meer berichten