Druk programma voor Sint in Assendelft

Nieuws

ASSENDELFT - Sint komt dit jaar ook een bezoek brengen aan de kinderen van Assendelft. De goedheiligman doet dit zondag 19 november (en niet 12 november, zoals eerder werd gedacht) Om 11.00 uur begint het spektakel met de Knutsel- en Danspieten bij Autobedrijf Rovee-Veenis aan Dorpsstraat 1001. Sint zal daar rond 12.15 uur te paard arriveren en de eerste prijsuitreiking van de kleurplatenactie doen.
Om 13.15 uur vertrekt Sint te paard via de Dorpsstraat, W. Sijpesteijnstraat, Dokter Bon straat, Dorpsstraat, Gele Ring en de Parkrijklaan naar winkelcentrum De Saen/Kaaikhof. Rond 13.50 uur arriveert Sint daar met Americo en al zijn Pieten. Via een korte wandeling zullen zij het winkelcentrum doorkruisen om dit vervolgens per touringcar te verlaten. Sint geeft hier dus alleen handjes aan de kinderen en de Pieten zorgen natuurlijk voor de pepernoten. Samen zullen zij er op zaterdag 25 november weer terug komen voor een uitgebreid bezoek tussen 13.00 en 15.30 uur.

Knutselen en dansen

Vanaf 13.00 uur zijn kinderen met hun ouders al van harte welkom bij Tapperij de Verwachting om te knutselen en te dansen met de Pieten. Nadat Sint rond 14.15 uur Winkelcentrum de Saen/Kaaikhof per touringcar heeft verlaten, hoopt hij rond 14.30 uur ook bij Tapperij de Verwachting te arriveren. Als verrassing doet Sint daar twee thuisbezoeken (op vaste data en tijdstippen i.v.m. de overvolle agenda van Sint) gaan verloten. Eén voor het kind met het mooiste knutselwerk en één voor de mama of papa, die mee gekomen zijn.
Om 15.30 uur vertrekt Sint dan naar Evean Festina Lente waar hij circa 20 minuten blijft voor de oudere bewoners en hun familie. Omstreeks 16.00 uur komt Sint bij Hippisch Centrum de Delft aan waar tevens de tweede prijsuitreiking van de kleurplatenactie plaatsvindt. Hier zullen vanaf 15.00 uur de Knutselpieten actief zijn. De Danspieten komen uiteraard met Sint mee, want zij hebben al hun danspasjes stiekem geleerd en geoefend bij dansschool Maaike.
De kleurplaat is te vinden via: www.sinterklaasintocht-assendelft.nl.