Afbeelding
(Foto: Rodi.nl)

Strandwalfestival 2023 in Rijswijk

vrijdag 8 september 2023 17:00 tot zondag 10 september 18:00

Ook in 2023 is er weer een Strandwalfestival in Rijswijk. “Het programma staat inmiddels in grote lijnen vast. Zo trappen we op vrijdag 8 september om 17.00 uur af met een vrijdagmiddagborrel op de Naald. Gezellig borrelen in het Rijswijkse Bos loopt naadloos over in het avondprogramma vol met hits uit de ‘80s & ‘90s”, aldus de organisatie.

Strandwalmarkt

Zaterdag 9 september begint om 12.00 uur de Strandwalmarkt. Deze markt, met ruim honderd kramen vol informatie, workshops, demo’s en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven, staat volledig opgesteld in het Terry Scholtenpark tussen de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad. Op het Cultuurpodium verzorgt de Kracht van Rijswijk de hele dag door optredens van aankomend en gevestigd Rijswijks talent. 

De markt en de optredens duren tot 17.00 uur. Tevens zijn er vanaf 12.00 uur op het hoofdpodium in het Rijswijkse Bos meerdere bands en acts te beluisteren. De bars en foodtrucks zorgen voor de nodige hapjes en drankjes.

Feestavond

Vanaf 19.00 uur gaat het feest door op het hoofdpodium bij de Naald in het Rijswijkse Bos. “Er treden bands en artiesten op die garant staan voor een knallend feest dat duurt tot in de late uurtjes.”

Zondag

Op de zondag 10 september wordt het Strandwalfestival afgesloten met een jazzmiddag op het programma. Onder het genot van een drankje en hapje luisteren naar Groovy Jazz.

Wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen van het Strandwalfestival 2023, kan het feest volgen op Facebook en Instragram of de website checken: www.strandwalfestival.nl.