Strandwalfestival 2023 Rijswijk: dit staat op het programma!

Uitgaan
Het Strandwalfestival wordt elk jaar druk bezocht.
Het Strandwalfestival wordt elk jaar druk bezocht. (Foto: PR)

RIJSWIJK - Het Strandwalfestival 2023 in Rijswijk gaat bijna beginnen! Geniet van live optredens, foodstands en de Strandwalmarkt in de sfeervolle omgeving van het strandwalgebied. Een onvergetelijke viering van cultuur en de Rijswijkse gemeenschap die niemand mag missen!

Strandwalfestival 2023

Het Strandwalfestival 2023 in Rijswijk is een niet te missen evenement dat plaatsvindt op 8, 9 en 10 september. Het wordt alweer de 14e editie van het festival. De sfeervolle locatie, De Naald in het Rijswijkse Bos, vormt het perfecte decor voor dit gezellige festijn. Als vanouds wordt het terrein omgetoverd tot een bruisende plek met diverse podia, een 80’s en 90’s party, en een gezellige Strandwalmarkt.

Bovendien kunnen bezoekers op vrijdagmiddag genieten van gezellig borrelen. Het wordt weer een heerlijke editie van het Strandwalfestival in Rijswijk, en meer informatie belooft binnenkort te volgen. Wij hebben alvast op een rijtje gezet wat we weten!

Programma Strandwalfestival 2023

Woensdag 6 september 2023

Strandwalbeurs

Het Strandwalfestival organiseert in 2023 opnieuw een grootse Strandwalbeurs. Als grootste netwerkbijeenkomst voor Rijswijkse ondernemers biedt het evenement inspirerende sprekers, waaronder Bas Nijhuis, en boeiende talkshows. De beurs duurt van 15.30 tot 19.00 uur.

Vrijdag 8 september 2023

Reünie + VrijMiBo

Kom naar het Strandwalfestival op vrijdag 8 september van 17.00 tot 20.30 uur voor de grootste reünie van Rijswijk! Herenig met oude vrienden, collega’s en sportmaatjes rond De Naald in het Rijswijkse Bos, geniet van muziek en heerlijk eten bij de horeca en foodtrucks.

Fridance 80’s & 90’s

Op vrijdagavond 8 september, van 20.30 tot 00.30 uur, barst het feest los tijdens Fridance 80’s & 90’s op het Strandwalfestival! Dans op de grootste hits van de jaren ‘80 en ‘90, omringd door de betoverende sfeer van De Naald in het Rijswijkse Bos. Haal je dansschoenen en neonkleuren tevoorschijn, dit wordt een onvergetelijke avond!

Zaterdag 9 september 2023

Strandwalmarkt

De Strandwalmarkt is terug! Na een jaar afwezigheid vindt het dit jaar plaats op zaterdag 9 september 2023, van 12.00 tot 17.00 uur. Ontdek informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven. Het doel van de Strandwalmarkt is informatie delen en nieuwe vrijwilligers, deelnemers of leden werven. Het is geen verkoopmarkt.

Cultuurpodium

Van 12:00 tot 17:00 uur schitteren amateurorganisaties voor podiumkunsten op het Cultuurpodium in Rijswijk. Korte optredens tonen diversiteit en inclusie, met focus op jeugd en jongeren. Dans, muziek en musicalclubs uit Rijswijk kunnen zich aanmelden voor een kort optreden.

Kids Zone

Van 12:00 tot 17:00 uur biedt het Strandwalfestival ook een Kids Zone boordevol leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kids zich vermaken met spelletjes, kunnen ouders genieten van een moment van ontspanning in deze gezellige omgeving.

Strandwal Music Sessions

Ontdek het muzikale talent van Rijswijk tijdens de Strandwal Music Sessions op het Strandwalfestival, van 12:00 tot 18:00 uur. Lokale muzikanten en bands treden op in diverse genres, van singer-songwriters tot rock en jazz. Geniet van een gevarieerd programma en ontmoet andere muziekliefhebbers in een gezellige sfeer.

Strandwal Live

Op zaterdagavond, van 19:00 tot 00:30 uur, verandert het Strandwalfestival in een bruisend festivalterrein met Strandwal Live! Geniet van livemuziek van diverse artiesten en bands voor jong en oud. Ontdek lokale producten bij kraampjes, doe mee aan activiteiten zoals een silent disco en photobooth, en proef heerlijk eten en drinken van foodtrucks en bars.

Zondag 10 september 2023

Strandwal Sunday Jazz

Op zondagmiddag 10 september, van 12:00 tot 17:00 uur, verandert het Strandwalfestival in een gezellige jazzclub met Strandwal Sunday Jazz! Geniet van diverse jazz-acts, van swingende jazzbands tot soulvolle zangeressen en virtuoze jazzpianisten. Ontdek lokale producten bij kraampjes, doe mee aan activiteiten zoals jazzdans workshops, en proef heerlijk eten en drinken van foodtrucks en bars.

Strandwalfestival Locatie

Het Strandwalfestival vindt plaats in De Naald, gelegen in het prachtige Rijswijkse Bos in Rijswijk. Van oudsher was dit gebied een Strandwal. Deze betoverende locatie wordt op 8, 9 en 10 september 2023 omgetoverd tot een gezellig festivalterrein voor de 14e editie van het evenement.

Strandwalfestival Rijswijk

Het Strandwalfestival 2023 is een bruisend en veelzijdig evenement dat jong en oud weet te verbinden. Met een divers programma, variërend van livemuziek en jazzoptredens tot activiteiten in de Kids Zone is het festival een gezellige ontmoetingsplaats. Een succesvolle viering van cultuur, muziek en gemeenschap in Rijswijk!