Honderden Rijswijkse huurwoningen beschikbaar per oktober

Nieuws
Op dit moment worden de gebouwen gestript.
Op dit moment worden de gebouwen gestript. (Foto: Robert Heijdemann)

De behoefte aan huurhuizen is groot. Daarom wordt in Rijswijk gewerkt aan verschillende woonprojecten. Zo is er voor de jaarwisseling een begin gemaakt met Urban Vista: een bijzonder concept waarbij drie kantoorgebouwen aan de Volmerlaan en Sir Winston Churchilllaan worden omgebouwd tot 244 huurappartementen.

Op dit moment worden de gebouwen gestript. ook worden de installaties aangepast. De aannemer verwacht nauwelijks hinder voor de omgeving van deze werkzaamheden. Als dit gereed is start het bouwproject Urban Vista, een project met 244 appartementen. Het gaat om de transformatie van drie voormalige kantoorgebouwen tot woningen. 

Elke woontoren beschikt over een gedeeld dakterras. Het complex heeft een eigen parkeergarage met 6 deelauto’s en een fietsenstalling. Op de begane grond van de woontorens is een ruimte gereserveerd voor bedrijven en winkels. De woningen variëren in grootte en bestaan uit 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een badkamer met toilet en een complete keuken, inclusief een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Rondom de gebouwen worden op diverse plekken Franse balkons aangebracht.

Urban Vista is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation van Rijswijk, met een tramhalte voor de deur en gemakkelijke toegang tot de snelweg A4.

De oplevering van het project is gepland vanaf oktober 2024. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om op de hoogte te blijven van dit project via https://elfi.nl/schrijf-je-in.