Rommelmarkt in Warmenhuizen

Uitgaan
Liefhebbers van kringloopspullen zijn van harte welkom in Warmenhuizen.
Liefhebbers van kringloopspullen zijn van harte welkom in Warmenhuizen. (Foto: Archieffoto RM)

WARMENHUIZEN - In de Oude Ursulakerk aan de Dorpsstraat 93 in Warmenhuizen is op zaterdag 7 oktober van 10.00 van 16.00 uur de traditionele rommelmarkt weer opgetuigd.

De markt wordt geheel in eigen beheer georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten gunste aan de instandhouding en restauratie van het mooie middeleeuwse kerkgebouw.

Liefhebbers van kringloopspullen en andere curiosa ontdekken altijd wel iets aantrekkelijks tussen boeken, meubelen, serviesgoed, gereedschappen, sieraden, potten, pannen en nog veel meer. En alles tegen een betaalbare prijs. De koffiehoek met huisgemaakt gebak is door de jaren heen al een reden op zich geworden om naar de rommelmarkt te komen. En natuurlijk wordt ook weer een verloting gehouden.

Inbreng spullen 

Het is nog steeds mogelijk spullen (schoon en goed werkend) in te brengen die voor dit goede doel verkocht kunnen worden. Dit is mogelijk bij Wil de Vries, Dorpsstraat 53, Warmenhuizen (0226 391370) of Kobus en Judy Schippers, Dorpsstraat 43, Warmenhuizen (0226 395941). Van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 oktober kunnen de aanbiedingen ook naar de kerk worden gebracht. Vanaf tien uur is er altijd wel iemand aanwezig in de kerk.

Wie mee wil helpen kan dat laten weten aan Anja Kofman (0226 393337).