Activiteiten tijdens seniorenweek Stede Broec

Algemeen
De seniorenweek loopt van 17 tot en met 23 april.
De seniorenweek loopt van 17 tot en met 23 april. (Foto: Pixabay)

STEDE BROEC - Wederom organiseert de seniorenraad van Stede Broec een seniorenweek voor alle senioren in de gemeente. Deze seniorenweek zal van start gaan op maandag 17 april en loopt tot zondag 23 april. Hieronder een klein overzicht van het weekprogramma.

Op maandag 17 april is er om 12:30 uur een lunch in Dorpshuis De Stek in Grootebroek, met aansluitend een optreden van Enkhuizer koor De Sjappetouwtjes. De kaarten kosten 6,- euro per persoon. Kaarten bestellen kan via info@seniorenraad.nl onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten of telefonisch: 0228-515789.

Jaarvergadering

Op woensdag 19 april vindt in De Stek de jaarvergadering van Stichting Seniorenraad plaats. Na deze -korte- vergadering wordt een bingo gehouden. Aanvang 14:00 uur, zaal open om 13:30 uur. De toegang is gratis.

Film kijken

Op donderdag 20 april kunt u in het Postkantoor de film Casa Coco bekijken. De aanvangstijd is 14:30, de zaal is open om 14:00 uur. Speciaal in de Seniorenweek kosten de kaartjes 5,- euro. U kunt de kaarten telefonisch bestellen bij Het Postkantoor of kopen bij de kassa.

De Overhaal

Op vrijdag 21 april kunt u onder begeleiding van een gids van Oud Stede Broec per polderschuit naar het 100-jarige Rijksmonument De Overhaal in Broekerhaven. Om 13:30 uur verzamelen de deelnemers zich bij Zorgbrasserie ‘Bij de Molen’(Ceres) voor koffie/thee, waarna de vaart begint. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Pubquiz

De week wordt afgesloten met een Pubquiz in dorpshuis De Stek op zondag 23 april. Bij de Pubquiz zijn de vragen zeer gevarieerd en geschikt voor jong en oud. De aanvangstijd is 14:00 uur. De kosten zijn 2,50 euro per persoon. Kaartverkoop via de website: www.seniorenraad.nl.

Aanmelden

Voor deelname aan de activiteit op vrijdag 21 april (De Overhaal) en zondag 23 april (pubquiz) moet u zich aanmelden. Dit kan via de website of de mail: info@seniorenraad.nl. Telefonisch bestellen kan ook: 0228-515789.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda