Kom maar op met die herfstdagen!

Huis
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

REGIO – Natte en winderige herfstdagen. Ze komen weer massaal onze kant op. Heerlijk! Geen beter excuus om lekker binnen te blijven en te genieten van een fijn huis. Op Rodi Wonen maak je kennis met de laatste interieurtrends, producten en materialen. Inspiratie nodig om jouw huis een make-over te geven? Je vindt het op Rodi Wonen. We houden je tegelijk op de hoogte van de vt wonen&design beurs en informeren je over beursaanbiedingen, workshops en tips en tricks.

De eerste tien dagen zijn er ook veel verschillende online happenings te beleven. Elke dag staat er een ander thema in het zonnetje. Kijk op www.vtwonenendesignbeurs.nl voor alle activiteiten, inspiratie en aanbiedingen. Unieke binnenkijkers, interviews en masterclasses zijn bijna allemaal gratis te volgen. Meld je aan via vtwonenendesignbeurs.nl/programma.

1:1 onlinegesprek met woonadviseur

Heb je een vraag over de styling, kleur of indeling van je huis? Verbouwplannen en wil je sparren met een architect? Of wil je ideeën voor je tuin en het groen in huis? Geef je dan op voor een 1:1 gesprek bij een van de woonadviseurs. De interieurstylisten, architecten en tuinadviseurs hebben het antwoord op jouw woonvraag. De online adviesgesprekken (30 minuten) zijn van 1 tot en met 10 oktober en diverse adviseurs zitten dan tussen 16:00 en 22:00 uur voor je klaar. In een halfuur tijd helpen zij je op weg om de veranderplannen voor jouw woonruimte vorm te geven. Hoe leuk, de expert komt via het beeldscherm bij jou thuis aan de keukentafel. Boek je afspraak nu voor maar 19,50 euro in plaats van 75 euro.

Beursaanbiedingen

En ben je geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag met jouw inrichting? Pak dan je voordeel met ruim 40 unieke beursaanbiedingen die de hele maand oktober geldig zijn. Profiteer voor slechts 2,49 euro de hele maand oktober van superscherpe beursaanbiedingen. Bestel via vtwonen.nl/joinus.

Producten

Op de websites van Rodi Wonen en www.vtwonenendesignbeurs.nl lees je alles over de laatste woontrends en de nieuwste producten, zoals de collectie marmoleumvloeren van Forbo Flooring en vtwonen. Deze vtwonen-collectie bestaat uit achttien prachtige vloeren met een rustige, aardse en moderne uitstraling. Nu het steeds kouder wordt, is een open haard natuurlijk je grootste vriend. Wel zin in fraaie vlammen maar geen zin om je huis te verbouwen? Denk dan eens aan de open haarden van Le Feu. Die geven niet alleen fraaie vlammen, maar zijn ook nog eens draagbaar, eco-vriendelijk, rookvrij en zéér stijlvol. Een rookkanaal heb je niet nodig. Dat we nu minder buiten zijn betekent niet dat we het groen hoeven te missen. Zet je huis vol planten. Maak het plaatje helemaal af met de bloempotten van Capi Holland. Ze hebben de looks van ruwe natuursteen, maar zijn super lichtgewichten. Kijk, daar houden we van!

Woontrends 2021

Bij het zien van de trends voor 2021 viel het vtwonen-stylist Fietje Bruijn op dat veel trendelementen uit Japan en Scandinavië kwamen. De twee gebieden liggen op de wereldkaart mijlenver uit elkaar, maar in beide culturen hebben ze de kunst van het zen wonen 100% onder de knie. Voeg je woonlessen uit beide culturen samen, dan ontstaat er een stijl waar je spontaan rustig van wordt. Benieuwd hoe Fietje de Japandi-trend in huis haalt? Bekijk de video op www.vtwonenendesignbeurs.nl en lees haar stylingtips. Zo passen tegels perfect in een huis dat de minimalistische levensstijl van Japan en Scandinavië nastreeft. De gladde oppervlakten hebben iets cleans wat een opgeruimd gevoel geeft. Tegels hoeven al lang niet meer alleen in de badkamer of keuken te worden gebruikt, ze kunnen overal. De teddytrend is niet te stoppen. Geen wonder, want de liefelijke stof is ontzettend uitnodigend. Banken en fauteuils, maar ook sierkussens omarmen het materiaal. Dikke vloerkleden, wollige plaids en plofkussens, hoe zachter hoe beter. 

Naast de grafische lijnen waar de tegels voor zorgen, spelen in dit interieur organische vormen de absolute hoofdrol. Rond, bol, zigzag, golvend, asymmetrisch, glooiend: dit zijn de kernwoorden voor items in dit huis. Spierwit zie je nauwelijks in dit huis van Fietje. Toch voelt het kleurpalet lichter dan licht aan. Met zand, grijs, oudroze en lila creëert ze een warm geheel dat rustig aanvoelt en toch vol beweging zit. Met af en toe een accent van aubergine of donkerbruin blijft het spannend. Het Japandi trendhuis is tot en met eind december dit jaar live te zien bij Eijerkamp in de   vestiging Zutphen.

Afbeelding
Afbeelding

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda