Film voor senioren in Het Postkantoor

Nieuws
De Nederlandse komedie 'Neem me Mee' draait in Het Postkantoor.
De Nederlandse komedie 'Neem me Mee' draait in Het Postkantoor. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. Zo ook in deze seniorenweek. In samenwerking met de Seniorenraad Stede Broec is jaarrond een aantrekkelijk filmprogramma samengesteld.

De programmering sluit aan bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid, hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor de bezoekers klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en bovendien genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

Neem me Mee

In de film ‘Neem me Mee’ gaan zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid, met elkaar én met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. 

Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Informatie

De film vindt plaats tijdens de Seniorenweek van de Seniorenraad Stede Broec. Daarom geldt deze keer een gereduceerde toegangsprijs van 5,- euro per ticket, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang. De aanvang van de film is donderdag 18 april om 14.00 uur.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda