Driemaal ‘Het Zwijgen’ in Het Postkantoor

Uitgaan
Toneelstuk Het Zwijgen wordt driemaal opgevoerd in Het Postkantoor, te Bovenkarspel.
Toneelstuk Het Zwijgen wordt driemaal opgevoerd in Het Postkantoor, te Bovenkarspel. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - De al jaren succesvolle lokale toneelvereniging Justus van Maurik uit Bovenkarspel speelt driemaal Het Zwijgen een licht ironisch toneelstuk van Arie de Rooij in Het Postkantoor.

Moeder gaat ons binnenkort verlaten. Tijd dus om als familie, drie zussen en één broer, bijeen te komen. De gedwongen samenkomst nodigt uit tot gesprekken. Over moeder, over elkaar, en over dingen die altijd zijn verzwegen. Een raadselachtig persoon waakt over moeder en ontfermt zich over één van de dochters. Beleef de ontknoping van een geheim waarvan iedereen maar gedeeltelijk op de hoogte is. 

Credits

De credits zijn als volgt verdeeld: Spel - Belinda Brouwer, Jerry Bakker, Sonja van der Pol, Kim Molenaar en Nico Schouten, Regie - Frans Noordeloos, Regie-assistent - Elza Laan, Grime - Thea Janssen, Licht & Geluid - Ruud Janssen en Michael Mazee.

Informatie

Belangstellenden zijn welkom om één van de drie voorstellingen bij te wonen op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart om 20.00 uur en zondag 17 maart om 15.00 uur. Ga voor meer informatie en tickets naar de website: www.hetpostkantoor.info